| | |

מתכון חיתוכיות גבינה ולוטוס קל

אין חיתוכיות גבינה ולוטוס יותר קלות מאלה, והכי חשוב טעימות ורכות בטירוף בזכות מצע עוגיות לוטוס פריך ומפנק, שכבת גבינה רכה ואוורירית וציפוי קרם לוטוס עשיר ויפהפה מעל!
בהשראת: לירון רגעים מתוקים ירימי
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
חיתוכיות גבינה

בלי לפורר ביסקוויטים, בקערה אחת בלבד, ובערבוב קליל של שתי דקות – ויש לכם את הקינוח הכי מושלם שיכול להיות.

 חיתוכיות גבינה רכות רכות ונימוחות, שנחות על מצע פריך של עוגיות לוטוס מפנקות ומצופות בקרם לוטוס עשיר ויפהפה מעל!

מושלם לכל פעם שרוצים לא סתם משהו מתוק בפה, אלא פינוק אמיתי שייתן לכם את העונג המושלם. מארחים? מעולה! כמה דקות וגם האורחים שלכם יגידו "וואו"

ספר המתכונים של לירון רגעים מתוקים ירימי

חיתוכיות גבינה
צילום: לירון רגעים מתוקים ירימי
 

למה באמת כדאי לכם: חיתוכיות גבינה

  • שילוב מנצח של גבינה לבנה וקרם לוטוס עשיר!
  • פינוק אמיתי שייתן לכם את העונג המתוק והמושלם
שורה תחתונה: ההכנה קלה וקצרה, ההתמכרות קשה! ההנאה? אינסופית.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? חיתוכיות גבינה

 

 

חיתוכיות גבינה

מתכון חיתוכיות גבינה ולוטוס קל

אין חיתוכיות גבינה ולוטוס יותר קלות מאלה, והכי חשוב טעימות ורכות בטירוף בזכות מצע עוגיות לוטוס פריך ומפנק, שכבת גבינה רכה ואוורירית וציפוי קרם לוטוס עשיר ויפהפה מעל!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: לירון רגעים מתוקים ירימי

המצרכים

  • עוגיות לוטוס
  • מעט חלב

למילוי:

  • 3 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • 10 גרם סוכר וניל
  • 200 גרם שמנת חמוצה
  • 400 גרם גבינה לבנה
  • 3 כפות פודינג וניל

לציפוי:

  • 4-5 כפות ממרח לוטוס

אופן ההכנה

  • לסדר בתבנית שכבת עוגיות לוטוס טבולים בחלב. לערבב בקערה אחת עם מטרפה את חומרי המילוי, לשפוך על עוגיות הלוטוס את הבלילה.
  • לערבב בקערה אחת עם מטרפה את חומרי המילוי, לשפוך על עוגיות הלוטוס את הבלילה, לאפות בחום 150 מעלות בערך 40 דקות עד שמזהיב ויציב. להמיס את ממרח הלוטוס במיקרוגל, להמתין שהעוגה תתקרר קצת ולשפוך על העוגה.

הערות וטיפים

  •  במקום לוטוס ניתן להשתמש בעוגיות פתי בר חומות
  • לציפוי ניתן להשתמש בשוקולד קינדר, גנאש שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: חיתוכיות גבינה

מתי שמים את הציפוי כשהעוגה קרה, או מיד שיוצאת? כשמתקררת קצת

אפשר במקום שמנת חמוצה לשים שמנת מתוקה? לא

לא צריך לטחון את הביסקוויטים? לא. פשוט מסדרים שכבה על התבנית וזהו…

 
הבמה כולה שלכם:

יצא טובבבב 

 Mayan Mettoudi Yarai

חיתוכיות גבינה
צילום: מעיין יערי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חיתוכיות גבינה ולוטוס

 

 מוזמנים לעקוב באינסטגרם | לאירועים ולהזמנות 050-9591020

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?