אין חיתוכיות גבינה ולוטוס יותר קלות מאלה, והכי חשוב טעימות ורכות בטירוף בזכות מצע עוגיות לוטוס פריך ומפנק, שכבת גבינה רכה ואוורירית וציפוי קרם לוטוס עשיר ויפהפה מעל!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: לירון רגעים מתוקים ירימי
המצרכים
עוגיות לוטוס
מעט חלב
למילוי:
3ביצים
3כפות סוכר
10גרםסוכר וניל
200גרםשמנת חמוצה
400גרםגבינה לבנה
3כפות פודינג וניל
לציפוי:
4-5כפות ממרח לוטוס
אופן ההכנה
לסדר בתבנית שכבת עוגיות לוטוס טבולים בחלב. לערבב בקערה אחת עם מטרפה את חומרי המילוי, לשפוך על עוגיות הלוטוס את הבלילה.
לערבב בקערה אחת עם מטרפה את חומרי המילוי, לשפוך על עוגיות הלוטוס את הבלילה, לאפות בחום 150 מעלות בערך 40 דקות עד שמזהיב ויציב. להמיס את ממרח הלוטוס במיקרוגל, להמתין שהעוגה תתקרר קצת ולשפוך על העוגה.
הערות וטיפים
במקום לוטוס ניתן להשתמש בעוגיות פתי בר חומות
לציפוי ניתן להשתמש בשוקולד קינדר, גנאש שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.