ארוחת צהריים קלילה ומזינה: קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו שלא מתפשרות על הטעם!
מחפשים מנה מזינה ובריאה באמת, לארוחת צהריים או ערב קליל, שגם הילדים יטרפו? קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו – דלות פחמימה ועשירות בחלבון, המצטיינות בטעם מופלא של ברוקולי ירוק קסום, טופו רך ועסיסי ותיבול בניחוח שום מגרה. מושלמות לצד טחינה, סלט גדול, בתוך כריך עם ממרח טעים מעל
קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו

בימים בהם הגוף צריך איזון ודורש משהו מזין ובריא באמת, לארוחת צהריים או ערב קלילות ומזינות ובכל פעם שרוצים מנה פשוטה, טעימה, מהנה ויפה!
הפתרון המושלם לכל אלו הן ללא ספק קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו – דלות פחמימה ועשירות בחלבון, בנוגדי חימצון וסיבים תזונתיים. למרות שהקציצות האלה מלאות בריאות – אין כאן שום התפשרות על טעם מופלא, רך ומענג, וזו גם דרך מצוינת להכניס ירוקים בתזונה של הילדים.
לצד טחינה ירוקה או אדומה, סלט ירקות גדול, בתוך כריך עם ממרח טעים מעל – וקיבלתם ארוחה נהדרת ומלאת אנרגיה לכל המשפחה
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/עידית-מרום" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של עידית מרום[/button]
[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: קציצות ירק
- קציצות ירק מעולות שהן שילוב קסום של ברוקולי ירוק, טופו רך ועסיסי ותיבול בניחוח שום מגרה
- הכנה קלילה וקצרה, קצת חותכים, קצת מערבבים, קצת אופים, וקצת – הרבה! זוללים ושובעים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? קציצות ירק

קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו
המצרכים
- 400 גרם פרחי ברוקולי
- קוביית טופו גדולה
- 1 ביצה
- ירק קצוץ לבחירתכם
- ½ כוס קמח קינואה (או קמח חומוס/ כוסמין מלא)
- 2 כפות שמן זית
- אבקת שום
- פפריקה מעושנת
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- מרתיחים את פרחי הברוקולי, מסננים היטב וקוצצים דק. מגררים קוביית טופו גדולה לקערה, מוסיפים ביצה, כוס ירק קצוץ לבחירתכם, את הברוקולי הקצוץ, קמח ושמן זית, ומתבלים באבקת שום, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל.
- מקצצים קציצות, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לאפייה של 20 דקות. הופכים לצד השני ואופים עוד 5 דקות.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
