בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
עם תפוחים מקורמלים וצימוקים
לא משנה איזה מנה יש לכם על השולחן, בלינצ'ס אלה תמיד מתחסלות דבר ראשון ומשאירות את כולם מבקשים עוד ועוד!
קבלו מתכון לבלינצ'ס גבינה ביתית ומנצח המקבל דקיקות נפלאה עם מרקם חלומי, ומטוגן במלית גבינה עשירה עם תפוחים מקורמלים וצימוקים מפנקים.
קינוח מדהים וקל להכנה שכולם יתאהבו ויתמכרו אליו במהירות. ביס אחד מתוק ישאיר את כולם המומים עם טעמים מענגים שאי אפשר להפסיק לאכול!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- לבלינצ'ס:
- 5 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 5 כפות שמן
- ½ כפית מלח
- 1 כף תמצית וניל
- ¼ כפית אבקת סודה לשתיה
- 2 כוסות חלב
- 1 כוס מים
- 2 ½ כוסות קמח מנופה
למלית גבינה ותפוחים:
- 500 גרם גבינה לבנה
- 2 כפות פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל
- תפוחים מקורמלים
- אבקת סוכר
לתפוחים:
- 1 כף חמאה
- 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות.
- ½ כוס סוכר
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כף דבש
- חופן צימוקים
אופן ההכנה
- להכנת הבלינצ'ס - מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים במסננת.
- מחממים מחבת טפלון ומשמנים רק בפעם הראשונה. מטגנים משני הצדדים את כולם.
- למילוי הגבינה והתפוחים: שמים במסננת נייר מגבת. על הנייר שמים את 500 גבינה לבנה למשך 15 דקות לפחות עד שהנוזלים יצאו.
- לאחר מכן מוסיפים 2 כפות פודינג וניל, 2 שקיות סוכר וניל, ואת התפוחים המקורמלים, ומערבבים היטב.
- ממלאים את דפי הבלינצ'ס, ומטגנים להזהבה קלה.
- מפדרים באבקת סוכר מעל. אפשר גם לשמור מעט מהתפוחים ולפזר מעל אבקת הסוכר.
- לתפוחים - שמים במחבת כף חמאה, 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות, וחצי כוס סוכר עם כף מיץ לימון, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי.
- מוסיפים כף דבש וחופן צימוקים בהירים, ומערבבים היטב ואז מורידים מהאש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!