עוגת ביסקוויטים גבינה
אם תמונה אחת שווה 1000 מילים, אז רגע לפני שתתחילו להכין את עוגת המופת המושלמת הזו – הציצו רגע בתמונה. מבינים מה שאתם רואים??? קולטים את העוצמה המרהיבה, את היופי המהפנט ואת הנוכחות המרשימה? הטעם המופלא שלה כבר מתחיל לעקצץ לכם בפה??
אז קבלו אותה במלוא יופייה הפראי והמרשים – עוגת ביסקוויטים גבינה קלה עם פיסטוק ירקרק ויפהפה ומראה מופלא ומפתיע, שישאיר הרחק מאחור כל עוגת ביסקוויטים אחרת, ויסחטו מחמאות אינסופיות
כל מה שצריך בשביל השלמות הזו הם ביסקוויטים של פתיבר בטעם פיסטוק אקזוטי ועשיר, שכבות נדיבות של קרם יוגורט וגבינה אוורירית ועיצוב מיוחד כיד הדמיון שיוסיף לה עוד טאצ' יוקרתי ואלגנטי
למה באמת כדאי לכם: עוגת ביסקוויטים גבינה
- מפתיעה, מקורית, עוצמתית וסוחטת מחמאות אינסופיות
- עוגת ביסקוויטים גבינה פשוט עוצרת נשימה!
שורה תחתונה: איך אני נראית? מיליון דולר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? עוגת ביסקוויטים גבינה
עוגת ביסקוויטים גבינה
ציוד
המצרכים
- 1 חבילת ביסקוויט פתיבר בטעם פיסטוק
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- 3 כפות אבקת סוכר
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות גבינה 5%
- 1 מיכל יוגורט
- 1 כוס חלב
לקרם
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אינסטנט וניל
- ½ כוס חלב
- 1 כוס פיסטוק טחון (אפשר ממרח פיסטוק במקום)
- ½ כוס פיסטוק גרוס (לקישוט)
- 2 כוסות חלב (להרטבת הביסקוויטים)
אופן ההכנה
- להקציף את השמנת מתוקה, הסוכר, האינסטנט והחלב. להוסיף בערבוב את היוגורט והגבינה. לקחת תבנית עגולה בקוטר 24 ולהתחיל להרטיב את הביסקוויטים ולסדר לאורך כול הקוטר של התבנית.
- למרוח מהמילוי ושוב להרטיב ולמלא וכך חוזר חלילה עד לנקודת האמצע. לכסות מעט עם שארית הקרם את כול הלמעלה, ואז להקציף את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר ו-2 כפות אינסטנט עד ליצירת קרם עדין.
- בעזרת מרית להוסיף את הפיסטוקים הטחונים פנימה ולערבב היטב לקרם משחתי. למרוח מעל קרם הגבינה ולפזר מעל פיסטוק גרוס בקצה העוגה
רק עוד דבר אחד אחרון!
-
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: אורה ארגוב | מוזמנים לעקוב בדף שלה: אוסף המתכונים הייחודיים של אורה ארגוב
העוגת פיסטוק נראית מעולה
שאלתי היא: האם את הקרם מורחים על הביסקוויט מסביב ואז עוד שכבת ביסקוויטים ושוב קרם
או שמים את הקרם בבסיס
תודה
היי שושנה,
כפי שאמרת, את הקרם מורחים על הביסקוויטים מסביב ובאמצע ואז יוצרים עוד שכבת ביסקוויטים ושוב מורחים קרם.
את יכולה גם לראות את התמונה של העוגה הפרוסה כדי להבין איך לעשות את זה בדיוק 🙂
בהצלחה!
היי!
רציתי לשאול, האם ניתן לוותר על הפודינג, למי שלא אוהב?
היי ברכה,
בוודאי! בתיאבון 🙂