עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה
עוגת תפוזים בחושה פרווה, אוורירית ומושלמת, ב-5 דקות של עבודה! עוגה נהדרת עם טעם מרענן של תפוזים, משתלבת באופן מושלם עם טעם הקפה והתה בסוף כל ארוחה.
אחת העוגות שאני הכי אוהבת זו עוגת תפוזים בחושה. אני כל כך אוהבת את העוגה הזו שאני מכינה אותה בגרסאות שונות ונהנית ממנה בכל פעם מחדש. את המתכון הזה אני מכינה מדי יום שישי גם בגלל שהוא קל ומהיר ונוח לי להכין עם שאר מנות הארוחה וגם בגלל שזה מתכון לעוגה קלאסית, אוורירית וטעימה שנותנת חיוך מסכם לארוחת השבת, לכל מי שטועם אותה.
המתכון לוקח 5 דקות של עבודה, ללא התעסקות מיותרת וללא מיקסר. קערה אחת, לערבב ולהכניס לתנור! עוגה פרווה מרעננת להגשה לאחר אורחת השבת. תכינו והטועמים אותה יודו לכם שוב ושוב!
ספר המתכונים של Chloe Verstandig Nagar
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים בחושה
-
- עוגה מרעננת בטעם תפוז, אוורירית במיוחד ורכה!
- לוקחת 5 דקות עבודה, ללא הכנות מיותרות וללא מיקסר והופ – יש לכם עוגה!
- העוגה פרווה ומושלמת להגשה לאחר ארוחה בשרית!
- כל כך טעימה שלא תרגישו שאכלתם כל כך הרבה פרוסות ושהיא נגמרה!
שורה תחתונה: אין עוגה פרווה מושלמת ומרעננת להגיש לצד הקפה שלאחר ארוחת השבת כמו עוגת התפוזים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים
- 2.5 כוסות קמח
- 1.5 כוסות סוכר לבן
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 כוס שמן
- גרידה מ-2 תפוזים (2 התפוזים אמורים להספיק גם לכוס מיץ)
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
- 1 כף אבקת סוכר (10 גרם )
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את את כל החומרים יחד.
- יוצקים לתוך התבניות ואופים כ-35 דקות (או עד שהקיסם יוצא כמעט יבש).
- אפשר לקשט את העוגה באבקת סוכר.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים
צריך להפריד את הביצים? בלי להפריד, לערבב הכל ביחד עם כף. |
מה הכוונה גרידה מקליפה של שני תפוזים? לגרד את הקליפה של שני תפוזים במגרדת. |
הבמה כולה שלכם:
"אז הכנתי, ונראה לי שיצא טוב!"
מירי ביניה
"גם אני הכנתי, תודה על המתכון ומחר נגלה אם יצאה טעים!"
אורטל ביטון
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
היי
אפשר לשים קמח שקדים במקום קמח רגיל?
היי בת אל,
אכן כן, באותה כמות או טיפה יותר, שימי לב למרקם של הבלילה.
בהצלחה!
הכנתי את העוגה והיא יצאה טעימה מאודדדדדד
קיבלתי המון מחמאות וכולם רצו את המתכון …אליפות !
היי עינת,
מושלם!! את מוזמנת גם להשוויץ עם תמונות בקבוצה 🙂