| | | |

פשטידת ברוקולי בריאה עם גבינות

בין אם אתם שומרים על המשקל, ובין אם לא, פשטידת ברוקולי המושלמת הזו כולם ישמחו לזלול לכבוד החג!
בהשראת: שגית מלכי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים

מתכון פשטידת ברוקולי גם טעימה וגם בריאה.

בין אם אתם שומרים על המשקל, ובין אם לא, את המתכון הזה אתם חייבים להכין לארוחת בוקר או ערב.

פשטידת ברוקולי קלה במיוחד להכנה, מהירה ופשוטה שכל אחד יכול להכין.  מומלץ בחום!

פשטידת ברוקולי
קרדיט: שגית מלכי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

פשטידת ברוקולי בריאה עם גבינות

בין אם אתם שומרים על המשקל, ובין אם לא, פשטידת ברוקולי המושלמת הזו כולם ישמחו לזלול לכבוד החג!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: שגית מלכי

המצרכים

  • 1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא
  • בצל גדול
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית שמן זית
  • 2 ביצים
  • גביע 250 גרם קוטג' / גבינה לבנה / גבינת שמנת 5%
  • כפית גדושה קמח תופח
  • כפית גדושה פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך. (אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך להרתיח לפני.)
  • את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.
  • בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח תופח, פירורי לחם ובצל ושום.
  • משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.
  • מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית.
  • אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה.
  • מצננים ונהנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פשטידת ברוקולי וגבינות
קרדיט: שרית מלכי


רק עוד דבר אחד אחרון!
פשטידת ברוקולי וגבינות רזות

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:  שגית מלכי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements