| | |

עוגיות תמרים

עם בצק מופלא ופריך שמוכן תוך דקות, מילוי תמרים מהמם, או כל מילוי אחר שאוהבים, בלי אף ביצה או מרגרינה - וקיבלתם עוגיות תמרים פרווה טעימות בטירוף שאין אחד שיסרב להן!
בהשראת: גילה מוגמי
ציון 4.35 על ידי 26 דירוגים
עוגיות תמרים פרווה וללא ביצים

בעוגיות התמרים המגולגלות האלה יש הרבה "אין", וזה מה שהופך אותן לכאלה מושלמות וטעימות… אין בהן מרגרינה, אין ביצים, אין צורך לקרר את הבצק לפני ואין צורך להתפיח.

אז מה כן יש בהן? כל מה שצריך להפוך אותן לעונג צרוף וממכר – יש בצק פריך בטירוף, זריז, קל להכנה ונעים לעבודה, יש מילוי תמרים רך ומתוק, שתמיד ניתן להחליף אותו במגוון מילויים אחרים שאוהבים, ויש גרסת פרווה נהדרת שלגמרי מתאימה גם לטבעונים.

ליד קפה, אחרי ארוחה דשנה ובכל רגע שרוצים להרגיש על הלשון טעם נימוח רך ומתוק – הושיטו יד לקופסת העוגיות והן תמיד יחכו לכם שם – טעימות, טריות, רכות, מ-ע-ו-ל-ו-ת!

 
ספר המתכונים של גילה מוגמי 
 
עוגיות תמרים פרווה וללא ביצים
צילום: גילה מוגמי
 
 
 

למה באמת כדאי לכם: עוגיות תמרים

 
  • בצק נוח מאוד לעבודה, מהיר וזריז שלא דורש קירור ולא התפחה

  • מילוי ממרח תמרים משגע, אבל שניתן להחליפו בקלות במגוון מילויים נהדרים שאוהבים

שורה תחתונה: רק דמיינו את המפגש המרגש בנגיסה פריכה של המגולגלות האלה שיציפו את הלשון בטעם מופלא ומשמח

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? עוגיות תמרים

 

 

עוגיות תמרים פרווה וללא ביצים

עוגיות תמרים

עם בצק מופלא ופריך שמוכן תוך דקות, מילוי תמרים מהמם, או כל מילוי אחר שאוהבים, בלי אף ביצה או מרגרינה - וקיבלתם עוגיות תמרים פרווה טעימות בטירוף שאין אחד שיסרב להן!
ציון 4.35 על ידי 26 דירוגים
לדרג
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

  • 4 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • כוס מים רותחים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • ללוש היטב את כל החומרים, לחלק ל 4 כדורים, לרדד כל כדור לריבוע גדול, למרוח ממרח תמרים או כל ממרח אחר שאוהבים
  • לגלגל לנחש, לעשות פסי חיתוך עדינים, אבל לא עד הסוף. לאפות ב-170 מעלות עד שמשחים מעט, אחרי שמתקרר להפריד, ולפזר אבקת סוכר

הערות וטיפים

  • כאן הבאנו מתכון עם ממרח תמרים משגע, אבל בהחלט אפשר לבחור כל ממרח אחר שאוהבים
  • אין שום סיבה לשים את הבצק במקרר, הקירור יהרוס אותו. אפשר לעבוד עליו ישירות, למלא, לגלגל ולהכניס לתנור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגיות תמרים פרווה וללא ביצים
צילום: גילה מוגמי
 
עוגיות תמרים פרווה וללא ביצים
צילום: גילה מוגמי

שאלות נפוצות: עוגיות תמרים 

אם לא רוצים ממרח תמרים אפשר שוקולד השחר?
בהחלט, אפשר כל ממרח שאוהבים
אין צורך לשים את הבצק במקרר?
לא, זה יהרוס אותו. אפשר ישר לעבוד עליו ולהכניס לתנור
הבמה כולה שלכם:

הרגע הכנתי, בצק נהדר, תוך עשר דקות, ממש נוח להכנה וטעים מאוד

נעמי סבח

בצק נח וקל לעבוד איתו. תודה על המתכון

לילי וולף

עוגיות תמרים פרווה וללא ביצים
צילום: לילי וולף

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

Similar Posts

20 Comments

    1. היי ריקי,
      אפילו מומלץ, רק לשים שליש יותר מהכמות של השמן.
      בהצלחה!

    1. היי תמר!
      תודה רבה על הפרגון, שמחים מאוד לדעת שאהבת את המתכון 🙂
      מזמינים אותך בהזדמנות זו להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו כדי שתוכלי ליהנות ממתכונים מעלפים נוספים שמתפרסמים בה מדי יום!
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup

  1. 5 stars
    מתכון קל להכנה ,הכנתי את הבצק במעבד מזון תוך דקה , הבצק נוח לעבודה ועשיתי רולדות עם מילויים שונים תמרים ,שוקולד עם חמאת בוטנים ותות . הבצק טעים גם ללא חמאה ואני מאמצת אותו

  2. 5 stars
    וואו קל להכנה מצרכים נגישים ומהירים ויצא ב"ה ממש טעים תודה רבה רבה מומלץ

    1. היי סאפי!
      בהחלט כן, על כל כוס קמח רגיל יש להוסיף כפית נדיבה של אבקת אפייה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements