| | |

מלבי פרווה אסלי מהמם

מלבי אמיתי טעים מאוד עם סירופ מהפנט
בהשראת: דבורה אוזנה
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
מלבי

מי מאיתנו לא עף על מלבי? אין פשוט אין, טעים, קליל, ומוכן בקלות.
מתכון למלבי פרווה אסלי, נכון, אחד הקינוחים האהובים ביותר על כולם!

אחד המתכונים המועדפים ביותר ברשת, והכי מבוקשים. מתכון קל ופשוט להכנת מלבי ביתי מושלם וטעים כל כך שתפסיקו לקנות בחוץ.
וחוץ מהעובדה שלוקח 5 דקות רק להכין את המעדן הזה, המתכון עצמו פרווה, כך שתוכלו לזלול כל הזמן ובכל מקום ללא דאגה.

הפתיעו את המשפחה במלבי טעים מדהים ומהיר ותראו איזה כיף ושמחה תכניסו במשפחה שלכם.
נסו פעם אחת, ולא תפסיקו להכין מרוב שהמתכון קל וטעים, בתאבון.

ספר המתכונים של דבורה אוזנה

מתכון איך מכינים מלבי פרווה
צילום: דבורה אוזנה

תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

דרגו את המתכון כאן 

מלבי

מלבי פרווה אסלי מהמם

מלבי אמיתי טעים מאוד עם סירופ מהפנט
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
לדרג
כמות 1 סיר גדול
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: דבורה אוזנה

ציוד

סיר
כוסות קינוחיות

המצרכים

  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 250 מ"ל קצפת ריצ׳
  • 1 כוס מים
  • 5 כפות קורנפלור
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כפית מי ורדים

לעיטור

  • 1 סירופ מלבי (קנוי)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס פיסטוק גרוס

אופן ההכנה

  • מרתיחים את את כל המרכיבים למעט הקורנפלור המים ומי הוורדים.
  • מביאים לרתיחה מוסיפים את המים הקורנפלור ומי וורדים מערביים היטב ללא גושים כל הזמן עד שמסמיך מעט.
  • מוזגים לקינוחיות מצננים היטב בקרור מעטרים לפני הגשה .

הערות וטיפים

  • כמובן שניתן להכפיל כמויות.
  • ניתן להמיר לחלבי:
    חלב ושמנת מתוקה של השף הלבן וגם עם חלב קוקוס זה מוסיף טעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות להכנת: מלבי פרווה

שאלה: אפשר תמונה של הקצפת פרווה?  תשובה: בבקשה פה. זה לפרווה ושמנת מתוקה של השף הלבן חלבית למרות שאפשר גם ריצ’ עם הבלב במקום המים.
שאלה: בדרך כלל המלבי יוצא לי דליל, מה אפשר לעשות בנדון?   תשובה: חשוב כל הזמן לערבב מהרגע ששמים את הקורנפלור מעורבב טוב עם המים או החלב חשוב לערבב טוב שלא יהיו גושים ועד שירתח לכבות ומיד למלא כל כלי שתרצי.
שאלה: אם רוצים חלבי להחליף רק את הריצ׳ בשמנת מתוקה, או לשנות עוד משהו?   תשובה: והמים לחלב.
שאלה: זה לא מעט כוס מים?   תשובה: כוס מים, פחית חלב קוקוס ו250 מ"ל שמנת מתוקה זה מספיק נוזלים.
שאלה: איזה רוטב שמת? ממה מורכב?   תשובה: סירופ מלבי קנוי ניתן להכין בבית אני מעדיפה כמה שפחות עבודה.
שאלה: באיזה כוס השתמשת?   תשובה: חד פעמי קר.

 מה חושבים על: מלבי פרווה

  1. לאה חמצני ברדוגו
    "מתכון מנצח, תודה"
  2. גילה הרוש ז'ננה
    ״מושלם אלופה״
  3. ניצה זכות
    ״ואוו זה טעים״
  4. סמדר רוימי
    "הקינוח מושלם וטעים"
  5. Racheli Balulu Messika
    ״יצא נדיר! תודה״

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

מתכון איך מכינים מלבי פרווה
צילום: דבורה אוזנה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון: איך מכינים מלבי פרווה

מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: דבורה אוזנה

Similar Posts

8 Comments

    1. היי רינת,
      המרקם לא אמור להיות ממש נוזלי אבל גם לא מוצק. תוכלי אולי לנסות להקפיא קצת, ואולי בפעם להוסיף עוד קצת קורנפלור.
      בהצלחה

    1. אפשר, אבל אז צריך גם להפחית מכמות המים כדי להקפיד על מרקם דומה למתכון המקורי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements