לביבות גבינה מתוקות
לביבות גבינה מתוקות ומופלאות יוצאות דקות, וגבינתיות במיוחד. וצופים איך שהילדים מחסלים בלי הפסקה!
לביבות גבינה מתוקות ומופלאות יוצאות דקות וגבינתיות במיוחד!
מכינים בקערה אחת ובקלי קלות תוך זמן מינימלי לטעם מקסימלי,
ורק נשאר לצפות איך שהילדים מחסלים בלי הפסקה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לביבות גבינה מתוקות
לביבות גבינה מתוקות ומופלאות יוצאות דקות, וגבינתיות במיוחד. וצופים איך שהילדים מחסלים בלי הפסקה!
לדרג
כמות 20 יחידות
המצרכים
- 250 גרם גבינה לבנה
- 2 ביצים
- 2 כפות סוכר
- 4 כפות גדושות קמח תופח
- 1 כפית מלאה גרידת לימון (למי שאוהב)
אופן ההכנה
- נערבב כל המוצרים יחד.
- נחמם מחבת טפלון לחום בינוני עם קצת שמן.
- נטגן לצבע יפה מכל צד.
- נהפוך בזהירות (כי זה נוזלי).
- נפזר אבקת סוכר מעל.
הערות וטיפים
כמות: 15-20 יחידות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לביבות גבינה
בלי נוזלים ? חלב / מים?
בלי, גבינה לבנה וביצים זה הנוזל. |
אפשר לאפות במקום לטגן?
לא מומלץ. |
חייב קמח תופח? כן זה מנפח אותם יפים כאלה, או שתשימי קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה. |
הבמה כולה שלכם:
"תודה רבה על המתכון יצא מושלם ממש טעים גם לקטנים וגם לגדולים!"
אורנה עדני
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: יוליה רזנבי
וואוווווו
יצא לי טעים אששששש
אני אכלתי את הכלללללללללל ברגע
אני חושבת שצריך להוסיף כף סוכר
ואני מרחתי אחרי שזה מוכן ריבת חלב
זה היה טעים בטרוףףף
היי דבי,
נהדר!! כיף לדעת שנהנית ואת מוזמנת לשתף גם בתמונות בקבוצה 🙂
לביבות טעימות בטירוף!!!
קל הכנה לקח לי תוך 10 דקות כולל הבלילה!!
(עשיתי בלי הלימון)
אני חושבת שאפשר להוסיף עוד טיפה סוכר
לא כ"כ הרגישו אותו…
אני הוספתי יצא טעים רצח!!!
בתאבון
היי,
איזה יופי, כיף לדעת שנהניתם למרות זאת!
אם צילמת אותן, את מוזמנת להעלות בקבוצה 🙂
הקבוצה חסומה לי
אבל תדעי ששלחתי את המתכון לכל מי שרק יכלתי
אין על המתכונים שלך!!!!
אלופהה
היי,
שמחים שאת נהנית מהמתכונים!
מה הכוונה שהקבוצה חסומה, תוכלי לפרט?
היה ממש טעים, הילדים חיסלו וגם אני.
אחרי שהתקררו ממש היה קצת טעם של ביצה שלי אישית מפריע. אנסה להוסיף תמצית וניל בפעם הבאה
תודה שמרתי את המתכון!
היי דפי,
מעולה, שמחים מאוד שנהניתם מהלביבות 🙂
זה רעיון טוב להוסיף תמצית וניל אם טעם הביצה מפריע לך.
בהצלחה!
לביבות הגבינה הכי טעימות שטעמתי! קל להכנה ומושלם
היי יערה,
איזה כיף שנהנית מהמתכון הזה 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים נהדרים ישירות אלייך כל יום!
אפשר לעשות בתנור?
היי מזל!
אנחנו לא ממליצים, זה לא יוצא טוב כל כך.
בהצלחה 🙂
אפשר להקפיא?
היי!
אכן כן, בהצלחה 🙂
הגיע הזמן להחליף את הסוכר הרעל הזה בסטיביה.
ואפשר להוסיף יוגורט חלבון) אני הוספתי ויצא מעולה ממש וגם הכנתי אותם במחבט ללא שמן בכלל על חום נמוך ויצא מושלם ממש
היי שרונה!
השינויים שעשית נשמעים מעולה 🙂
שמחים מאוד שנהנית!
את מוזמנת להצטרף אלינו לקבוצת הפייסבוק, נשמח לראות אותך שם:
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
הכנתי לארוחת בוקר ובמקום מתוקות הוספתי לחלק בצל ירוק ולחלק נוסף זיתים, יצא מעדן, תודה על המתכון קל ומעולה
איזה כיף לשמוע מירית תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
אפשר לעשות את זה בלי קמח תופח???
אלה קמח רגיל?????
קמח תופח מנפח אותם יפים כאלה, אבל אפשר לשים קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה.
זה בהחלט טעים אבל זה לא נקרא לביבות גבינה אלא פנקייק גבינה
הכנתי את הלבבות עם תחליף סוכר. יצא ממש מעולה ובאפס זמן הכנה. תודה רבה על המתכון
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
הי
איזההגודל עשית שיצא 15 עד 20 לביבות?
הגודל היא לביבה קטנה-בינונית כמו שניתן להתרשם בתמונות. בהצלחה!