| | |

עוגת אגוזים עם קצפת לפסח

ללא שמן: עוגת אגוזים לפסח שיגעון עם פקאן וקצפת! (פרווה) עוגה חלומית עם פצפוצי פקאן וציפוי של קצפת ושוקולד מריר.
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
עוגת אגוזים לפסח

עוגת אגוזים לפסח משגעת עם חתיכות פקאן וציפוי של שוקולד מריר וקצפת – זאת בהחלט עוגת החלומות!

עוגת שכבות יפיפייה של אגוזים קצפת ושוקולד – כל מה שנותר זה רק לחתוך ולקחת ביס של שילוב טעמים מהחלומות ! אם אתם חולים על אגוזים, ולא יכולים בלי מתוק – השילוב של האגוזים עם השוקולד הוא שילוב מתבקש!

ואם כל זה לא מספיק לכם אז בנוסף עוגת אגוזים לפסח היא ללא שמן כלל! השמן הוא לא המצרך הכי בריא ואנשים מנסים להפחית כמה שיותר ממנו , והפעם מהפכת השמן הגיעה גם לעוגות… אז האם אנחנו לקראת המהפכה הבאה? את זה רק הזמן יגיד לנו, אבל מה שבטוח זה שמי צריך להוסיף שמן לעוגת כזאת טעימה! 

וכמובן שמלבד שוקולד מגורד תוכלו להוסיף עוד קישוטים כמו פרח נחמד , או צורת לב… תוכלו הוסיף כל מה שמתחשק לכם כדי להשיג את התמונה המושלמת! 

 

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

עוגת אגוזים לפסח
צילום: ישראלה אזולאי

למה באמת כדאי לכם: עוגת אגוזים לפסח

  • אגוזים ושוקולד: זהו ללא ספק השילוב המנצח ומהתבקש ביותר!

  • שכבות: עוגות של שכבות לא רק מצטלמות נהדר, הן גם נותנות לנו שילוב טעמים מיוחד!

  • מי צריך שמן? שמן הוא כבר לא מצרך הכי נחוץ או בריא לכן הבאנו לכם מתכון שמוכיח שבכלל לא צריך אותו!

  • קינוח לפסח: עם עוגת אגוזים לפסח לא תוכלו לחכות לשלב הקינוחים בארוחת הפסח!

שורה תחתונה: עוגת אגוזים לפסח משגעת וטעימה בטירוף עם שילוב טעמים שמתפוצץ בפה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת אגוזים לפסח

עוגת אגוזים עם קצפת לפסח

ללא שמן: עוגת אגוזים לפסח שיגעון עם פקאן וקצפת! (פרווה) עוגה חלומית עם פצפוצי פקאן וציפוי של קצפת ושוקולד מריר.
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול/אפייה: 35 דקות
סה״כ זמן: 50 דקות
סוג: עוגה
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית בקוטר 26 או חד פעמית מרובעת - בינונית משומנת
כוס מידה אוניברסלית או חד פעמית חמה
מטרפה ידנית

המצרכים

מצרכים:

  • 6 ביצים (להפריד לחלמון וחלבון)
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כף יין (מתוק)
  • ½ כוס אגוזי מלך (קצוץ דק)
  • ½ כוס פקאנים (קצוץ דק)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כף אבקת נס קפה
  • 1 חבילת שוקולד מריר מגורד (100 גרם)
  • ½ כוס קמח (תופח לפסח)

מצרכים לקצפת:

  • 1 קופסת שמנת צמחית (250 מ"ל)
  • 80 גרם אינסטנט פודינג ( וניל)
  • 1 כפית אבקת נס קפה
  • ½ כוס מים

מצרכים לקישוט:

  • שוקולד (מריר - מגורד)

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל- 170 מעלות, מצב תנור רגיל
  • בקערה עם מטרפה ידנית נטרוף חלמונים עם כף היין

קערת יבשים:

  • נערבב בה – אגוזים , קוקוס, כף נס קפה, שוקולד מריר מגורד חצי כוס קמח תופח ולערבב הכל
  • בקערת המיקסר נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד שהקצף יהיה יציב
  • ננמיך את המהירות של המיקסר ונוסיף בזילוף איטי את החלמונים.
  • נפסיק את המיקסר, נוסיף את קערת היבשים ונקפל עם לקקן
  • נעביר לתבנית ונאפה בערך 35-40 דקות
  • נצנן את העוגה, ונכין את הקצפת
  • נמרח על העוגה את הקצפת ונקשט עם שוקולד מגורד
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


עוגת אגוזים לפסח
צילום: ישראלה אזולאי
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת אגוזים לפסח עם פקאן וקצפת

 

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4.25 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements