תבשיל חצילים ברוטב עגבניות
חצילים יכולים להיות תוספת מושלמת אך גם ארוחה בפני עצמה….יש כל כך הרבה וריאציות לחציל אז הפעם הבאנו לכם גרסה פיקנטית וטעימה.
תבשיל חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי לצד חלה מתוקה – זה כנראה השילוב המושלם!
אם גם אתם מכורים ל"תנועת הניגוב" של הלחם ונמאס לכם מהתבשילים הקלאסיים כמו חומוס – חצילים ברטוב עגבניות מתאים בול בשבילכם!
רק לפני שאתם צוללים פנימה לתוך התבשיל , אל תשכחו לצלם! בכל זאת מדובר בתבשיל מנקר עיניים שחייב להיות בסטורי'ז שלכם!
תבשיל חצילים ברוטב עגבניות

תבשיל חצילים על מצע של ברוטב עגבניות פיקנטי לצד חלה מתוקה – זה כנראה השילוב המושלם!
אם גם אתם מכורים ל"תנועת הניגוב" של הלחם ונמאס לכם מהתבשילים הקלאסיים כמו חומוס – חצילים ברטוב עגבניות מתאים בול בשבילכם! רק לפני שאתם צוללים פנימה לתוך התבשיל , אל תשכחו לצלם! בכל זאת מדובר בתבשיל מנקר עיניים שחייב להיות בסטורי שלכם!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/מלי-מאירוב" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של מלי מאירוב [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: חצילים ברוטב עגבניות
- הכי טעים שיש: לא תוכלו להפסיק לנגב את הלחם!
- מתכון קליל: מדובר במתכון קליל וכיף להכנה כך שאין צורך להיות לחוצים בזמן.
- פיקנטי: אם אתם חובבי חריף התבשיל חצילים ברוטב עגבניות יעיף אתכם באוויר!
- תבשיל ביתי: בעולם המודרני המלא במסעדות כולנו מתגעגעים לטעמים הביתיים והאהובים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

תבשיל חצילים ברוטב עגבניות
ציוד
המצרכים
- 1 חציל (לחתוך לעיגולים)
- ¼ כוס שמן
- ½ גמבה אדומה (או פלפל שושקה)
- ½ פלפל (חריף)
- 2 שיני שום (חתוך)
- 400 גרם קופסת עגבניות (חתוכות דק או מרוסקות)
- מלח
אופן ההכנה
אופן הכנה:
- במחבת עם רבע כוס שמן נטגן חצי גמבה אדומה או פלפל שושקה חתוך, נוסיף למחבת חצי פלפל חריף, שני שיני שום חתוך ונערבב שלא ישרף
- נוסיף למחבת קופסת עגבניות חתוכות דק או מרוסקות עם מעט מלח
- נבשל כמה דקות על אש נמוכה – נטעם ונתקן תיבול.
- נחתוך חציל לעיגולים ונניח במסננת עם מלח שעה.
- נייבש עם מסננת, ונטגן בשמן.
- נניח את החציל המטוגן על העגבניות ונכניס לתנור מחומם 200 מעלות לרבע שעה
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
חצילים ברוטב עגבניות
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
תודה על המתכון. אחלה!
שלום לעורכת המתכון, בתמונה המצורפת, ניראה כאילו הרוטב טחון ואחיד ללא חתיכות ניראות לעין, האם זה כך ? אשמח לתשובה בעניין,
בתודה מראש, מרים.
ניתן לרסק עם מועך של תפוח אדמה
הרוטב אינו אחיד, אלא מבוסס על עגבניות חתוכות דק או מרוסקות. בהצלחה מרים!