| |

מתכון מילפיי אישי במילוי מפנק

בצק עלים מקורמל במילוי קרם פודינג וניל עם גרגרי וניל. מילפיי אישי מפנק במילוי קרם עננייייים - בכלום זמן ומאמץ!
בהשראת: מרי קוגן
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון מילפיי אישי במילוי מפנק מרי קוגן

אם אתם מחפשים מתכון שהוא "קלאס באפס מאמץ" וגם נראה "מיליון דולר" אתם וודאי הגעתם למקום הנכון!

מתכון מילפיי המורכב מבצק עלים מקורמל בתנור במילוי קרם פודינג וניל עם גרגרי וניל אמיתיים.
לא רק נשמע טעים הוא באמת כזה! מוגש אישי לכל אחד כך שאין מה לדאוג ישאר מספיק לכולם.

כשרואים קינוח מסוג כזה אתם בטח חושבים שעמלו עליו שעות על גבי שעות – אז תופתעו לשמוע שלא – הכנת המילפיי לוקחת מינימום עבודה (למרות שהוא רמה אחת מעל מילפיי קלאסי) . כך שאם יש לכם אורחים שהגיעו בהפתעה ואתם מחפשים מתכון שנראה מעולה במינימום זמן הכנה – זהו בהחלט המתכון בשבילכם! 

 

ספר המתכונים של מרי קוגן

מתכון מילפיי

למה באמת כדאי לכם: מתכון מילפיי

  • ככה פשוט ככה טעים: בעולם של מתכונים כל כך מורכבים אנחנו תמיד מתגעגעים לפשוט והטעים!
  • פוטוגני: אי אפשר להתווכח על כך שהמילפיי כמו יצירת אומנות! 
  • חולם מתוק: מילוי קרם הפודינג נותן תחושת "עננים" בפה שאפשר רק לחלום עליה.
  • קלאס באפס מאמץ: מינימום זמן עבודה לעומת מקסימום מחמאות, הופך אותו בהחלט למתכון שווה מאוד!
שורה תחתונה: זה המילפיי הכי פשוט ,טעים, פוטוגני ומרשים ביותר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

 

מתכון מילפיי אישי במילוי מפנק מרי קוגן

מתכון מילפיי אישי במילוי מפנק

בצק עלים מקורמל במילוי קרם פודינג וניל עם גרגרי וניל. מילפיי אישי מפנק במילוי קרם עננייייים - בכלום זמן ומאמץ!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
סה״כ זמן: 40 minutes
סוג: קינוחים
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

קורצן עגול קוטר 6 ס״מ
תבנית סיליקון ספירלה

המצרכים

מרכיבים

  • חבילת בצק עלים חמאה מתוק (השתמשתי במעדנות, מופשר מראש לילה במקרר)
  • ½ כוס אבקת סוכר

מרכיבים למילוי קרם וניל :

  • 300 מ״ל שמנת להקצפה (צמחית או מתוקה)
  • חבילת גבינת קרם פרש (250 גרם)
  • 1 חבילת פודינג גרגרי וניל (80 גרם, של מאסטר שף)

מצרכים לקישוט :

  • ½ צנצנת ממרח לוטוס (200 גרם, רגיל או קרנצ׳י.)

אופן ההכנה

אופן ההכנה

  • להכנת המילפיי - לחמם תנור מראש ל190 מעלות ..
  • לאחר שהפשרנו במקרר לילה שלם את הבצק ( לא לדלג על שלב ההפשרה ) .
  • מניחים את הבצק על נייר אפיה ומרדדים קלות עם מערוך..
  • לאחר מכן , מעבירים בזהירות את הנייר אפיה עם הבצק לתבנית אפיה ..
  • חותכים באמצעות גלגלת את הקצוות..
  • קורצים עם הקורצן עיגולים בבצק , במידה והבצק נמתח מעט זה אומר שהוא התחמם רצוי להעביר כמה דקות למקפיא כדי להקל על קריצת העיגולים.לאחר שקרצנו נפטרים מעודפי הבצק מסביב , מניחים נייר אפיה נוסף מעל ותבנית קטנה או משטח ברזל מעל התבנית שישמש משקולת על הבצק וזאת כדי שלא יתנפח יותר מידיי באפיה . לאחר שאפינו יחד עם המשקולת 12 דקות . .
  • מורידים חום תנור ל180 מעלות מסירים את התבנית ואופים 7 דקות נוספות . לאחר מכן מפזרים באמצעות מסננת אבקת סוכר באופן שווה מעל העיגולים מכניסים לתנור ל3 דקות נוספות להתקרמלות..
  • מוציאים ומניחים בצד..

הכנת הקרם:

  • בקערת מיקסר לערבב קלות ( לא להקציף ) שמנת להקצפה עם הקרם פרש עד שהוא נטמע בשמנת . לאחר מכן נוסיף את הפודינג וניל ונקציף עד לקבלת קרם יציב אך לא נוקשה . נעביר לקערת פלסטיק נכסה בניילון נצמד . ונעביר למקרר לשעה להתייצבות .
  • נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול ( לא מחייב )או לחלופין לגזור בקצוות למקרה שאין צנטר ..

הכנת הקישוט :

  • להמיס את הממרח לוטוס לשפוך לתבנית , להקפיא ארבע שעות( את הקישוט מכינים מראש).

הרכבה:

  • להניח עיגול עלים - לזלף קרם , להניח עיגול נוסף ועוד זילוף קרם, עיגול נוסף מעל קישוט .

הערות וטיפים

אפשר להשיג את התבנית להכנת צורת השבלול בחנויות מתמתחות באפייה ובמספר אתרים ברשת: תבנית ספירלה 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

מתכון מילפיי אישי במילוי מפנק

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 
מקור: Meri Kogan | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @meri_kogan 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?