להכנת המילפיי - לחמם תנור מראש ל190 מעלות ..
לאחר שהפשרנו במקרר לילה שלם את הבצק ( לא לדלג על שלב ההפשרה ) .
מניחים את הבצק על נייר אפיה ומרדדים קלות עם מערוך..
לאחר מכן , מעבירים בזהירות את הנייר אפיה עם הבצק לתבנית אפיה ..
חותכים באמצעות גלגלת את הקצוות..
קורצים עם הקורצן עיגולים בבצק , במידה והבצק נמתח מעט זה אומר שהוא התחמם רצוי להעביר כמה דקות למקפיא כדי להקל על קריצת העיגולים.לאחר שקרצנו נפטרים מעודפי הבצק מסביב , מניחים נייר אפיה נוסף מעל ותבנית קטנה או משטח ברזל מעל התבנית שישמש משקולת על הבצק וזאת כדי שלא יתנפח יותר מידיי באפיה . לאחר שאפינו יחד עם המשקולת 12 דקות . .
מורידים חום תנור ל180 מעלות מסירים את התבנית ואופים 7 דקות נוספות . לאחר מכן מפזרים באמצעות מסננת אבקת סוכר באופן שווה מעל העיגולים מכניסים לתנור ל3 דקות נוספות להתקרמלות..
מוציאים ומניחים בצד..