שמים במעבד מזון קמח, חמאה חתוכה לקוביות ואבקת סוכר ומעבדים לפירורים גסים.
מוסיפים ביצה ומעבדים עוד כחצי דקה עד שמקבלים גוש בצק.
מחלקים את הבצק ל - 2/3 ו 1/3.
עובדים עם 2 ניירות אפייה מקמחים קלות
את נייר האפייה, מרדדים 2/3 לעלה בקוטר גדול מהתבנית ונעזרים בנייר האפיה
כדי להפוך את הבצק על התבנית .
מהדקים היטב את הבצק לבסיס ולדפנות וחותכים את שאריות הבצק מעל הדפנות.
דוקרים את בסיס הבצק עם מזלג ושמים במקפיא חצי שעה.
את 1/3 הבצק הנותר עוטפים בניילון נצמד
ושומרים במקרר.
מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים
את הבצק ל 15 דקות אפייה חלקית
עם נייר אפיה ומעל מפזרת שעועית או חומוס לא מבושל. ( אפיייה עיורת)
מוציאים מהתנור