במיקסר מעבדים את החמאה, הסוכר וסוכר הוניל לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבול במהירות איטית עד בינונית , מוסיפים את היוגורט וגרידת התפוז ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ולא יותר .
בקערה קטנה מערבבים את הפירות המסוכרים עם כף קמח ומוסיפים לבלילת העוגה , אני משאירה קצת מהפירות כדי לפזר מעל העוגה.
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומפזרים את הפירות המסוכרים שהשארנו מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-40 דקות .