לחמניות שום שכל המשפחה תאהב
לחמניות שום פריכות ורכות שאי אפשר לעמוד בפניהן! תוכלו לצרף אותן לכל ארוחה כתוספת מיוחדת במינה שתמיד תככב.

לחמניות שום פריכות וטעימות במיוחד, שמתאימות כתוספת מעולה לכל ארוחה!
מתכון קצר ופשוט להכנה, אתם בטוח תצליחו בו! מרגע שהכנסתם לתנור תוך 20 דקות ויש לכם לחמניות טריות, עם טעם וריח שאי אפשר לעמוד בהם!

למה באמת כדאי לכם: לחמניות שום
- הכי פשוט שיש: מתכון שקל להכין אותו, הוראות פשוטות ביותר!
- כולם אוהבים: לחמניות עם שום טריות ופריכות – מי יכול לסרב להן?
- מתאים לכל ארוחה: ניתן לשלב את הלחמניות בארוחת הבוקר, הצהריים או הערב – תוספת פשוט מעולה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

לחמניות שום שכל המשפחה תאהב
לחמניות שום פריכות ורכות שאי אפשר לעמוד בפניהן! תוכלו לצרף אותן לכל ארוחה כתוספת מיוחדת במינה שתמיד תככב.
לדרג
המצרכים
- 1 קילו קמח מנופה
- 2 כפות שמרים
- 1/2 כוס כוס סוכר
- 1 כף מלח
- 80 מ"ל שמן ((כוס))
- 1 ביצה
- 450 מ"ל מים פושרים
ציפוי השום:
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 שום כתוש
- מלח
- בזיליקום
- פטרוזילה קצוצה
אופן ההכנה
- ללוש הכל יחד, להתפיח שעה
- לחלק לכדורים, לשים בתבנית עם רווחים
- למרוח את ציפוי השום ולהתפיח לעוד חצי שעה
- לאפות ב - 190 מעלות טורבו למשך 20 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור:Sivan Zror | בדף שלה : אפייה עם סיוי