סיגרים מתוקים אפויים בקלי קלות
סיגרים מתוקים הכי טעימים שיש, קראנצ'ים מבחוץ ורכים וטעימים מבפנים. עשירים בטעמים משולבים בצורה מדוייקת של הפיצוחים, התמרים והסילאן.

סיגרים מתוקים הכי טעימים שיש, קראנצ'ים מבחוץ ורכים וטעימים מבפנים.
עשירים בטעמים משולבים בצורה מדוייקת של הפיצוחים, התמרים והסילאן.
מתכון כל כך קל להכנה, שכשהמטבח יתמלא בריח מהתנור, כבר תרצו להכין עוד.
סיגרים הם הקינוח פרווה המושלם ביותר שמתאים לכל אירוח ולכל סוף ארוחה, ובוודאות תמיד יגנוב את ההצגה.

למה באמת כדאי לכם: סיגרים מתוקים
- מתכון קל כל כך שפשוט כיף להכין אותו.
- קראנצי מבחוץ, רך מבפנים! אחד המתכונים השווים ביותר לאלו שאוהבים קרנציות וגם רכות בעוגיה/ממתק/קינוח.
- מתאים לכל אירוח, ארוחה והקינוח המושלם לכל משפחה. קינוח פרווה שמושך תמיד את תשומת הלב, שמשאיר טעם של עוד.
- כי הן אפויות ללא טיגון נוסף!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?


סיגרים מתוקים אפויים בקלי קלות
סיגרים מתוקים הכי טעימים שיש, קראנצ'ים מבחוץ ורכים וטעימים מבפנים. עשירים בטעמים משולבים בצורה מדוייקת של הפיצוחים, התמרים והסילאן.
לדרג
המצרכים
- 1 חבילה עלי פילו. (500 גרם)
למלית:
- ½ חבילה ממרח תמרים (סה"כ 225 גרם.)
- 1 כוס אגוזי מלך.
- 1 כוס צימוקים.
- ½1 כוס שקדים טחונים.
- 1 כף סילאן
סירופ:
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס מים
- כפית מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה
- לטחון את האגוזים עם ממרח התמרים לקבלת עיסה להוסיף כף סילאן.
- להניח עלה פילו ולרסס בשמן.
- לקפל לחצי ולחתוך לשלוש.
- להני מהעיסה ולסדר לרוחב. להשאיר סנטימטר בכל קצה ולקפל אותו .לגלגל ולאפות בחום 180 עד הזהבה (כ-10 דקות).
- לערבב את הלימון, מים וסוכר. (אפשר גם מיפ חמימים)
- לטבול את הסיגרים לאחר שיצאו מהתנור בסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: סיגרים מתוקים
האם צריך לשמן את תחתית הבצק? כן, כדאי לשמן ממש מעט את תחתית הבצק. |
האם צריך לשים ביצה מעל הבצק לפני האפייה? לא. |
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
