| | |

סיגרים מתוקים אפויים בקלי קלות

סיגרים מתוקים הכי טעימים שיש, קראנצ'ים מבחוץ ורכים וטעימים מבפנים. עשירים בטעמים משולבים בצורה מדוייקת של הפיצוחים, התמרים והסילאן.
בהשראת: מעיין פוגל
ציון 4.20 על ידי 26 דירוגים
סיגרים מתוקים
סיגרים מתוקים הכי טעימים שיש, קראנצ'ים מבחוץ ורכים וטעימים מבפנים.
עשירים בטעמים משולבים בצורה מדוייקת של הפיצוחים, התמרים והסילאן.
מתכון כל כך קל להכנה, שכשהמטבח יתמלא בריח מהתנור, כבר תרצו להכין עוד.
סיגרים הם הקינוח פרווה המושלם ביותר שמתאים לכל אירוח ולכל סוף ארוחה, ובוודאות תמיד יגנוב את ההצגה.
 
 

ספר המתכונים של מעיין פוגל

סיגרים מתוקים
קרדיט:מעין פוגל

למה באמת כדאי לכם: סיגרים מתוקים

  • מתכון קל כל כך שפשוט כיף להכין אותו.
  • קראנצי מבחוץ, רך מבפנים! אחד המתכונים השווים ביותר לאלו שאוהבים קרנציות וגם רכות בעוגיה/ממתק/קינוח.
  • מתאים לכל אירוח, ארוחה והקינוח המושלם לכל משפחה. קינוח פרווה שמושך תמיד את תשומת הלב, שמשאיר טעם של עוד.
  • כי הן אפויות ללא טיגון נוסף!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סיגרים מתוקים
קרדיט: מעיין פוגל
סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים אפויים בקלי קלות

סיגרים מתוקים הכי טעימים שיש, קראנצ'ים מבחוץ ורכים וטעימים מבפנים. עשירים בטעמים משולבים בצורה מדוייקת של הפיצוחים, התמרים והסילאן.
ציון 4.20 על ידי 26 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 10 minutes
סה״כ זמן: 20 minutes
סוג: קינוח
באדיבות: מעיין פוגל

המצרכים

  • 1 חבילה עלי פילו. (500 גרם)

למלית:

  • ½ חבילה ממרח תמרים (סה"כ 225 גרם.)
  • 1 כוס אגוזי מלך.
  • 1 כוס צימוקים.
  • ½1 כוס שקדים טחונים.
  • 1 כף סילאן

סירופ:

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • כפית מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה

  • לטחון את האגוזים עם ממרח התמרים לקבלת עיסה להוסיף כף סילאן.
  • להניח עלה פילו ולרסס בשמן.
  • לקפל לחצי ולחתוך לשלוש.
  • להני מהעיסה ולסדר לרוחב. להשאיר סנטימטר בכל קצה ולקפל אותו .לגלגל ולאפות בחום 180 עד הזהבה (כ-10 דקות).
  • לערבב את הלימון, מים וסוכר. (אפשר גם מיפ חמימים)
  • לטבול את הסיגרים לאחר שיצאו מהתנור בסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סיגרים מתוקים

האם צריך לשמן את תחתית הבצק?

כן, כדאי לשמן ממש מעט את תחתית הבצק.

האם צריך לשים ביצה מעל הבצק לפני האפייה?

לא.


הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
סיגרים מתוקים
קרדיט: מעיין פוגל

רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

4.20 from 26 votes (26 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements