עוגת גבינה קרה בטעם מדהים
תחתית פריכה עם גבינה עשירה

לא תצליחו להפסיק ליישר – אם אתם מחפשים לשדרג את היום שלכם בטעמי הגבינה הכי שווים שיש, אז עוגה זו היא בשבילכם!
קבלו מתכון לעוגת גבינה קרה המשלבת תחתית עוגיות פריכה וחמאתית, עם שכבת גבינה עשירה ורכה במרקם חלומי, והטעם? אין למה להשוות.
עוגה נפלאה שתמיד תהפוך לכם את המצב רוח ותעשה שמח בכל הבית. ביס אחד וכל המשפחה מאוהבת!
מתכון באדיבות: מרי שקד שירזי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית בגודל 24-26
המצרכים
לבסיס:
- 250 גרם עוגיות טחונות (אפשר פתי בר)
- 100 גרם חמאה (מומסת)
לקרם גבינה:
- 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- ½ כוס סוכר
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 2 גביעים גבינה לבנה 5% (500 גרם)
אופן ההכנה
- מפוררים את העוגיות או פתי בר ומערבבים עם 100 גרם חמאה מומסת.
- מהדקים היטב לתבנית טיפה משומנת.
- מקציפים 2 שמנת מתוקה ואז מוסיפים את הסוכר ואינסטנט פודינג וניל, לאחר מכן מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
- שופכים מעל תחתית העוגיות. מפזרים מלמעלה פצפוצי שוקולד או כל מה שאוהבים ושמים למקרר למשך לילה שלם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת גבינה זה? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת גבינה – מרי שקד שירזי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה | להזמנות, סדנאות ועוד: המטבח של מרוש׳קה
במקום עוגיות מפוררות אפשר לשים עוגה שהתיבשה בתנור להוסיף לה ממרח או שמנת ולהמשיך כרגיל עם המתכון??@