פיצה ביתית בעשר דקות הכנה בצק שלא מצריך התפחה.
אנג'ליקה גרין
בשלנית & ובעלת מתכון מקורי
חוות דעת במקום
הכנתי אתמול בערב יצא פצצה וטעים הבצק רך
מתכון פיצה מומלץ
תודה לך אלופה חסכת לי הרבה "כאבי ראש"
טלי אבוקרט
אם גם אתם תמיד חלמתם להכין פיצה הורסת לבד, אז תתכוננו להגשים את החלומות שלכם! פיצה ביתית מושלמת בדיוק כמו של סבתא איטלקייה!
מכינים ב-10 דקות מבצק מיוחד שאינו מצריך התפחה בכלל שמשתדך בול עם רוטב פיצה וגבינה ומגוון רחב של תוספות.
ארוחת פיצה משגעת עם גבינה מבעבעת וריחות מנחמים כאלה, תמצאו את עצמכם מכינים שוב תוך שעה!.
שאלות נפוצות: פיצה ביתית
כמה זמן בישול?
לערבב עם כף ואז ללוש קצת ולהוסיף קמח במידה ודביק.
ערבוב במיקסר?
לא חייב במיקסר.
האם המתכון מספיק לפיצה אחת או יותר?
פיצה אחת בתבנית גדולה של תנור.
כמה זמן מחממת את התנור לפני וכמה מעלות?
לחמם למשך 10 דקות על 200 מעלות.
אופים על טורבו או רגל (2 קווים למעלה למטה)?
אפייה רגילה.
ישר שמים את הרסק וגבינה? או מחכים קצת?
משטחים את הבצק ומתחילים ישר.
לא צריך להתפיח הבצק?
לא, אין צורך.
איזה קמח שמים?
לבן רגיל.
ציוד
המצרכים
- 4 כוסות קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כפית סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כף שמן זית
- 1 1/2 כוסות מים חמימים
אופן ההכנה
- נערבב את כל החומרים עד לבצק אחיד
- אחרי זאת משטחים על מגש (הבצק תופח בתנור אז להקפיד לשטח היטב)
- נמרח רוטב פיצה על הבצק ומפזרים גבינה ותוספות שאוהבים
- נאפה למשך כ-20 דקות על 200 מעלות עד שהבצק מוכן
הבמה שלך:
יש לך הזדמנות להופיע באתר! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות לפיצה הביתית שלך
הכנתי ויצא פשוט מדהים! כולם ליקקו את האצבעות ?? תודה!
איילת
גולשת באתר
תודה על המתכון יצא ממש טעים היה מאוחר והיה לי דודא לפיצה….פשוט מושששש
תודה רבה ושנה טובה
Vanesa
גולשת באתר
טעים, מדהים, נהדר, מיוחד, אדיר, זוקר,פשוט אין מילים
שמואל רמז
גולש באתר
וווואו וואו וואו יצא לייי מושלם! מתכון טעים ברמות ומהיר ????
ליאורה
גולש באתר
וואוווו לא להאמין כמה קל וכמה טעים בטירוףףףףף ואוורירי
אור
גולשת באתר
עשיתי מקמח כוסמין 70 אחוז, לא שיניתי את שאר המתכון. יצא מושלם!!בהצלחה!
אופה
גולשת באתר
דבר אחד אחרון…
מתכון בצק לפיצה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מומלצים. אל תפספסו!
מקור: בצק לפיצה ללא התפחה – ANGELIKA GREEN
ווואואו יצא מדהייםםם!!!!! טעים בטרווףף
אנשים אתם חייבים להכין את זה חייביייםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין על מתכונים מתוקים!!! אתר מוששש
היי הודיה,
איזה כיף!! אנחנו שמחים שנהנית כל כך מהמתכון, ומזמינים אותך להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
יצא ממש לא טוב, לא תפח, כמו פיצה קנויה. לא מובן על מה הכוכבים
היי לי,
הבצק אמור להיות ללא התפחה, בצק מהיר שסוגר פינה לארוחה, פחות בקטע של בצק פיצה מושלם שתופח כל הלילה במקרר.
אם יש לך זמן, אפשר בהחלט לתת לבצק התפחה.
בהצלחה 🙂
לצערי יצא זוועה, הבצק יבש וקשה ולא תפח בכלל 😕
היי טלי,
הבצק הוא ללא התפחה משמעותית. בפעם הבאה אפשר להוסיף קצת יותר מים ולאפות פחות זמן כדי שלא יתייבש כל כך.
בהצלחה
הי מכינה עכשיו את המתכון בפעם הראשונה
מקווה שיצא טעים🙏🏻
שאלה באיזה מדף בתנור שמים את התבנית?
באמצע או הכי נמוך למטה?
היי אורלי,
באמצע. בהצלחה ונשמח לעדכון איך יצא 🙂
אליפותתת של מתכון
שווה לכם להכין😀
לי היה קצת חסר מלח, אולי כדאי להוסיף עוד קצת מלח למי שאוהב…
היי יוני,
שמחים שבכל זאת נהנית ותודה רבה ששיתפת את כולנו לגבי המלח!
שבת שלום וגמר חתימה טובה 🙂
יצא מטורף
תודה רבה לכם
היי דוד וחיה,
שמחים שאהבתם! אתם מוזמנים להשוויץ בתמונות בקבוצה 🙂
שנה טובה לכם ולמשפחתכם!
אנחנו משתמשים במתכון הזה פעם אחר פעם ויוצא מושלם
תודה רבה על המתכון
הוא באמת ראוי ל-5 כוכבים האלהm
היי 🙂
איזה יופי, שמחים מאוד שאתם נהנים ממנו!!
אם יש תמונות, מוזמנים להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
הי יצא לי מצוין רק בתוך הפיצה כאילו לא תפח טוב .
עשיתי בדיוק לפי המתכון.
היי חגית,
האמת שהבצק הזה הוא ללא התפחה, אבל אם הבנו נכון – הוא לא היה מוכן מספיק באמצע? אם כן, ייתכן שהיה צריך לאפות עוד כמה דקות.
נשמח לתגובתך! 🙂
שמתי בתנור עד שכמעט זה נשרף למעלה אז כיסיתי וזה לא עזר.
היי חגית,
אם ככה אז הבצק היה עבה מדי. אפשר בפעם הבאה לרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ ואז להוסיף רוטב וגבינה.
בהצלחה!
יצא מצויין. תופח בתנור. רך וטעים
היי חיה,
שמחים מאוד שנהנית מהבצק המעולה הזה 🙂
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל עוד מתכונים כאלה ישירות אלייך!
מהיר וטעים
היי כרמית,
שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
הכנתי את הפיצה יצא מהמםם בצק קל מהמם תפח יפה בתנור ואחלה
אהבנו מאוד
היי אייזיק,
שמחים מאוד שנהניתם מהמתכון!
מוזמן להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל ישירות אליך מתכונים נהדרים כל יום 🙂
הכנתי את המתכון ויצא מושלם
תודה
היי,
שמחים מאוד 🙂
מוזמן להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו!
ממש קל להכנה ויצא מושלם! תודה על המתכון:)
היי רחלי,
שמחים מאוד שאהבת את המתכון לבצק פיצה 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי ליהנות ממתכונים מעולים שיישלחו ישירות אלייך כל יום!
וואו!!!!! זה מדהים!!!!!!!
היי יהונתן,
שמחים מאוד שאהבת את המתכון לבצק 🙂
אתה נמצא גם בקבוצת הוואטסאפ שלנו? אם לא, מוזמן להצטרף כדי לקבל מתכונים שווים ישירות אליך כל יום!
הי אפשר להשתמש בקמח פיצה במקום רגיל??
היי שירן,
אכן כן, בהצלחה 🙂
יצא קצת דביק אבל חוץ מזה הבצק היה טעים ורך!!
תודה רבה
היי,
שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
בפעם הבאה אפשר לשים טיפה פחות מים או יותר בהדרגה ולראות מתי כדאי לעצור. עם הניסיון לומדים בצורה הטובה ביותר 😉
יצא מעולה!
היי עינב!
שמחים מאוד לדעת שנהנית מהמתכון 🙂
את מוזמנת להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו, שם תוכלי ליהנות ממתכונים מעולים חדשים שאנחנו מעלים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
טוב אני אחת שממממש אוהבת מטבח. הבצקים אצלי יוצאים עננים ברמות חמסה חמסה
לא האמנתי במתכון ללא התפחה אבל בשביל מוצאי שבת לכסוד סעודת מלווה מלכה שהשבת יוצאת מאוחר ואין ממש זמן להתפחה אמרתי שאנסה
אמאלללהההה ואבאלההההההה חבל שאי אפשר להעלות תמונה!!!!!! יצאה פיצה מושלמת!!! עם בועות בכל ביס וביס! מתכון שלמות!!!
היי אורית!
אין לך מושג כמה אנחנו שמחים לדעת שנהנית כל כך מהמתכון 🙂
בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!
את מוזמנת גם לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם כל יום מתכונים נהדרים
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
הכנתי השבוע את הפיצה יצא מעולה. קל מאוד להכנה, מומלץ מאוד,
היי רחלי! תודה על התגובה 🙂
כיף לדעת שיצא מעולה. מוזמנת לקבל עוד מתכונים טובים כל יום בקבוצת הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
הכנתי השבוע את הפיצה יצא מעולה. מומלץ מאוד,
היי רחלי 🙂
איזה יופי שאהבת!
נשמח מאוד להציע לך מתכונים טובים נוספים שמתפרסמים כל יום בקבוצת הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
כן התגובה מילדה בת 11 אבל תאמיני לי אני מגיל 6 במטבח והמתכון באמת כושל. הבצק מאוד דביק ואי אפשר לעבוד איתו. עבדתי בדיוק לפי המתכון וגם עם דודה שבמקצועה היא אופה, בסוף הכנסנו את הבצק להתפחה הוצאנו ועדיין נשאר אותו הדבר. הוספנו המון קמח יצא דוחה הוספנו שמן זית. רידדתי והכנסתי לתנור אחרי משהו כמו 17 ד׳ק הוצאנו והבצק מבפנים פשוט לא נהיה מוכן הכנסנו לעוד וכלום. אז כן המתכון הזה יקבל רק שתי כוכבים כי נראלי שזה בכלל לא המתכון הטוב.
היי אודל!
אנחנו ממש מתנצלים שיצא לא טוב. ייתכן שיהיה כדאי לערבב את השמרים בקערה קטנה עם הסוכר וקצת מים חמימים ולתת לתערובת לנוח 5 דקות לפני שמאחדים עם שאר החומרים.
מקווים שהצלחנו לעזור 🙂