| | |

פיצה ביתית בעשר דקות הכנה? בצק שלא מצריך התפחה.

אנג'ליקה גרין

בשלנית & ובעלת מתכון מקורי

חוות דעת במקום

הכנתי אתמול בערב יצא פצצה וטעים הבצק רך
מתכון פיצה מומלץ

?
תודה לך אלופה חסכת לי הרבה "כאבי ראש"

טלי אבוקרט

אם גם אתם תמיד חלמתם להכין פיצה הורסת לבד, אז תתכוננו להגשים את החלומות שלכם! פיצה ביתית מושלמת בדיוק כמו של סבתא איטלקייה! 

מכינים ב-10 דקות מבצק מיוחד שאינו מצריך התפחה בכלל שמשתדך בול עם רוטב פיצה וגבינה ומגוון רחב של תוספות.

ארוחת פיצה משגעת עם גבינה מבעבעת וריחות מנחמים כאלה, תמצאו את עצמכם מכינים שוב תוך שעה!.

בצק לפיצה ביתית ללא התפחה

שאלות נפוצות: פיצה ביתית

כמה זמן בישול?

לערבב עם כף ואז ללוש קצת ולהוסיף קמח במידה ודביק.


ערבוב במיקסר?

לא חייב במיקסר.


האם המתכון מספיק לפיצה אחת או יותר?

פיצה אחת בתבנית גדולה של תנור. 


כמה זמן מחממת את התנור לפני וכמה מעלות?

לחמם למשך 10 דקות על 200 מעלות.


אופים על טורבו או רגל (2 קווים למעלה למטה)?

אפייה רגילה.


 ישר שמים את הרסק וגבינה? או מחכים קצת?

משטחים את הבצק ומתחילים ישר.


לא צריך להתפיח הבצק?

לא, אין צורך.


איזה קמח שמים?

לבן רגיל.

פיצה ביתית

פיצה ביתית ב-10 דקות ללא התפחה

גבינת מבעבעת בטעם מושלם
ציון 4.64 על ידי 57 דירוגים
לדרג
באדיבות: אנג'ליקה גרין

ציוד

כוס אוניברסלית 240 מ"ל / כוס חד פעמי לשתייה חמה בנפח דומה

המצרכים

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 1/2 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה

  • נערבב את כל החומרים עד לבצק אחיד
  • אחרי זאת משטחים על מגש (הבצק תופח בתנור אז להקפיד לשטח היטב)
  • נמרח רוטב פיצה על הבצק ומפזרים גבינה ותוספות שאוהבים
  • נאפה למשך כ-20 דקות על 200 מעלות עד שהבצק מוכן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה שלך:

יש לך הזדמנות להופיע באתר! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות לפיצה הביתית שלך

בצק לפיצה ללא התפחה

הכנתי ויצא פשוט מדהים! כולם ליקקו את האצבעות ?? תודה!

איילת

גולשת באתר

תודה על המתכון יצא ממש טעים היה מאוחר והיה לי דודא לפיצה….פשוט מושששש
תודה רבה ושנה טובה

Vanesa

גולשת באתר

טעים, מדהים, נהדר, מיוחד, אדיר, זוקר,פשוט אין מילים

שמואל רמז

גולש באתר

וווואו וואו וואו יצא לייי מושלם! מתכון טעים ברמות ומהיר ????

ליאורה

גולש באתר

וואוווו לא להאמין כמה קל וכמה טעים בטירוףףףףף ואוורירי

אור

גולשת באתר

עשיתי מקמח כוסמין 70 אחוז, לא שיניתי את שאר המתכון. יצא מושלם!!בהצלחה!

אופה

גולשת באתר


דבר אחד אחרון…

מתכון בצק לפיצה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מומלצים. אל תפספסו!

מקור: בצק לפיצה ללא התפחה – ANGELIKA GREEN

Similar Posts

87 Comments

  1. ווואואו יצא מדהייםםם!!!!! טעים בטרווףף
    אנשים אתם חייבים להכין את זה חייביייםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אין על מתכונים מתוקים!!! אתר מוששש

    1. היי לי,
      הבצק אמור להיות ללא התפחה, בצק מהיר שסוגר פינה לארוחה, פחות בקטע של בצק פיצה מושלם שתופח כל הלילה במקרר.
      אם יש לך זמן, אפשר בהחלט לתת לבצק התפחה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי טלי,
      הבצק הוא ללא התפחה משמעותית. בפעם הבאה אפשר להוסיף קצת יותר מים ולאפות פחות זמן כדי שלא יתייבש כל כך.
      בהצלחה

  2. הי מכינה עכשיו את המתכון בפעם הראשונה
    מקווה שיצא טעים🙏🏻
    שאלה באיזה מדף בתנור שמים את התבנית?
    באמצע או הכי נמוך למטה?

  3. 5 stars
    אליפותתת של מתכון
    שווה לכם להכין😀
    לי היה קצת חסר מלח, אולי כדאי להוסיף עוד קצת מלח למי שאוהב…

    1. היי יוני,
      שמחים שבכל זאת נהנית ותודה רבה ששיתפת את כולנו לגבי המלח!
      שבת שלום וגמר חתימה טובה 🙂

  4. 5 stars
    אנחנו משתמשים במתכון הזה פעם אחר פעם ויוצא מושלם
    תודה רבה על המתכון
    הוא באמת ראוי ל-5 כוכבים האלהm

    1. היי חגית,
      האמת שהבצק הזה הוא ללא התפחה, אבל אם הבנו נכון – הוא לא היה מוכן מספיק באמצע? אם כן, ייתכן שהיה צריך לאפות עוד כמה דקות.
      נשמח לתגובתך! 🙂

      1. היי חגית,
        אם ככה אז הבצק היה עבה מדי. אפשר בפעם הבאה לרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ ואז להוסיף רוטב וגבינה.
        בהצלחה!

  5. 5 stars
    הכנתי את הפיצה יצא מהמםם בצק קל מהמם תפח יפה בתנור ואחלה
    אהבנו מאוד

    1. היי,
      שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
      בפעם הבאה אפשר לשים טיפה פחות מים או יותר בהדרגה ולראות מתי כדאי לעצור. עם הניסיון לומדים בצורה הטובה ביותר 😉

  6. טוב אני אחת שממממש אוהבת מטבח. הבצקים אצלי יוצאים עננים ברמות חמסה חמסה
    לא האמנתי במתכון ללא התפחה אבל בשביל מוצאי שבת לכסוד סעודת מלווה מלכה שהשבת יוצאת מאוחר ואין ממש זמן להתפחה אמרתי שאנסה
    אמאלללהההה ואבאלההההההה חבל שאי אפשר להעלות תמונה!!!!!! יצאה פיצה מושלמת!!! עם בועות בכל ביס וביס! מתכון שלמות!!!

    1. היי אורית!
      אין לך מושג כמה אנחנו שמחים לדעת שנהנית כל כך מהמתכון 🙂
      בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!
      את מוזמנת גם לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם כל יום מתכונים נהדרים
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

  7. 1 star
    כן התגובה מילדה בת 11 אבל תאמיני לי אני מגיל 6 במטבח והמתכון באמת כושל. הבצק מאוד דביק ואי אפשר לעבוד איתו. עבדתי בדיוק לפי המתכון וגם עם דודה שבמקצועה היא אופה, בסוף הכנסנו את הבצק להתפחה הוצאנו ועדיין נשאר אותו הדבר. הוספנו המון קמח יצא דוחה הוספנו שמן זית. רידדתי והכנסתי לתנור אחרי משהו כמו 17 ד׳ק הוצאנו והבצק מבפנים פשוט לא נהיה מוכן הכנסנו לעוד וכלום. אז כן המתכון הזה יקבל רק שתי כוכבים כי נראלי שזה בכלל לא המתכון הטוב.

    1. היי אודל!
      אנחנו ממש מתנצלים שיצא לא טוב. ייתכן שיהיה כדאי לערבב את השמרים בקערה קטנה עם הסוכר וקצת מים חמימים ולתת לתערובת לנוח 5 דקות לפני שמאחדים עם שאר החומרים.
      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?