Go Back
+ servings
אלפחורס

אלפחורס נמס בפה

טעם מענג עם מרקם חלומי
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
כמות 20 עוגיות
באדיבות: מיטל חיות

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 200 גרם חמאה (בטמפ' החדר)
  • 2 שקיות אבקת סוכר (200 גרם)
  • 3 חלמונים
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כוסות קורנפלור
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ½ כפית סודה לשתיה

למלית:

  • ממרח ריבת חלב

לפיזור מעל:

  • קוקוס

אופן ההכנה

  • נשים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
  • נוסיף חלמונים ונעבד, עד שהתערובת אחידה. ננפה יחד את שאר החומרים, נוסיף לתערובת ונעבד רק עד לבצק אחיד.
  • יוצרים כדור, נעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר לשעתיים.
  • לאחר מכן מרדדים וקורצים עיגולים
  • אופים בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך.
  • לאחר צינון העוגיות ממלאים בריבת חלב ואז סוגרים
  • מגלגלים בקוקוס. הכי טעים אחרי לילה במקרר.

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:
אלפחורס אלפחורס אלפחורס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.