| |

רוגלך הכי מוצלח

עם מלית שוקולד מיוחדת
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
רוגלך הכי מוצלח

למזג אוויר כמו שלנו, הכי מתאים לערבים הארוכים והקרים מאפה שוקולדי משגע לצד כוס תה חמימה, עם ריחות של שוקולד מטריפות בכל הבית!

קבלו מתכון למאפה הרוגלך הכי מוצלח שתראו, עם בצק חלומי בפריכות משגעת שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות המלאות בשוקולד עשיר ונמס בפה.

מאפה מדהים עם במלית באמת מיוחדת שתשאיר אתכם מכורים כבר מהביס הראשון. אין סיכוי שמוותרים!

מתכון באדיבות: פרח גבסו

ספר המתכונים של פרח גבסו

 

רוגלך הכי מוצלח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

רוגלך הכי מוצלח

רוגלך הכי מוצלח

עם מלית שוקולד מיוחדת
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 25 יחידות
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 כף שמרים יבשים
  • ½ כוס מים (ובמידת הצורך להוסיף בהדרגה)
  • 3 ½ כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 ביצה גדולה
  • מעט מלח
  • 100 גרם מחמאה (או חצי כוס שמן)

מצרכים למלית:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם מחמאה (אפשר להמיר בשמן קוקוס)
  • 80 גרם פודינג בטעם שוקולד (או קקאו)
  • ½ כוס סוכר
  • 1 ביצה טרופה עם מעט סוכר מלח ומים

מצרכים לסירופ:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • מעט תמצית וניל
  • פלח לימון

אופן ההכנה

  • בקערה להתסיס את השמרים עם חצי כוס מים לעשר דקות.
  • להוסיף קמח סוכר ביצה מלח ולשים לחמש דקות.
  • נוסיף מחמאה רכה וממשיכים ללוש לעוד חמש דקות. נניח להתפחה של חצי שעה.
  • בזמן ההתפחה מכינים את המלית - נמיס במיקרוגל את השוקולד עם הסוכר והמחמאה בפולסים קצרים.
  • נוציא מהמיקרו ונערבב היטב ואז נוסיף את הפודינג.
  • נערבב שוב עד שמתקבל מלית במרקם משחתי.
  • נחלק את הבצק ל-2 חלקים. נקמח מעט משטח עבודה ונרדד כל חלק לעלה דק מאוד לצורה מלבנית.
  • נמרח רק חלק אחד של עלה הבצק ונקפל את החלק השני על שכבת השוקולד.
  • נחרוץ עם גלגלת למשולשים וכל משולש נגלגל מהחלק הרחב לצר ונמתח כל פעם את הקצה של המשולש.
  • נניח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
  • נכין כך גם את החלק השני של הבצק (במידה והמלית חזקה מחזירים למקרו לכמה שניות)
  • נכניס את התבנית לתנור להתפחה של תא אדים.
  • בזמן ההתפחה האחרונה נחמם את מצרכי הסירופ לעשר דקות ומניחים בצד.
  • אחרי ההתפחה האחרונה נוציא את הבצק מברישים בביצה טרופה מחממים תנור על 200 מעלות טורבו ואופים לעשרים דקות בערך.
  • אחרי האפיה מברישים בסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוגלך הכי מוצלח


שאלות נפוצות: רוגלך

מה הכוונה תא אדים לשים מגש עם מים?
ללא הפעלת התנור בכלל. ככה המאפים תופחים התפחה אחרונה עם אדים בלבד.
באם ישנם שני מגשים, האם מכניסים לתא אדים מוציאים ומכניסים את השני. או שרק אחרי אפית המגש הראשון מתפיחים את השני?
רצוי להתפיח את שני המגשים בו זמנית. ולהניח כל קערה חסינת חום ואפילו תבנית חד פעמית בתחתית עם מים רותחים.

מה חושבים על: רוגלך

רוגלך הכי מוצלח
לילי צדקה: "יצאו מושלמים!"
רוגלך הכי מוצלח
מלי דהן: "עוד מתכון אליפות בצק מדהים , והתוצאה מושלמת!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements