|

פונדנט שוקולד טעים וקל להכנה

נמס בפה עם חווית טעמים עשירה
בהשראת: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
פונדנט שוקולד

גם טעים וגם קל להכנה – תכירו את הקינוח הכי קלאסי שיש שיקשט לכם את היום במתיקות משגעת ביותר!

קבלו מתכון לפונדנט שוקולד הכי טעים וקל להכנה שיש, המלא בשוקולד עשיר הנמס בפה ומשודרג בגנאש מושחת של שוקולד מריר ולבן.

מעדן מדהים שתמיד מפתיע את כולם בחווית טעמים מענגת שרק שוקולד אמיתי יכול לספק. ביס אחד ואתם מכורים. תודה ענקית לענבל ששיתפה מתכון נדיר זה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: ענבל בן ברוך – ענבלוגה

ספר המתכונים של ענבל בן ברוך – ענבלוגה

 

פונדנט שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פונדנט שוקולד

פונדנט שוקולד טעים וקל להכנה

נמס בפה עם חווית טעמים עשירה
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 10 מנות
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה

ציוד

תבנית שקעים או קאפקייקס

המצרכים

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם נטורינה (או חמאה)
  • ¼ כוס סוכר
  • 3 ביצים שלמות + 1 חלמון (גודל L)
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • קורט מלח
  • 5 אצבעות שוקולד קינדר במילוי חלב

לגנאש שוקולד מריר:

  • 4 כפות שמנת מתוקה
  • 50 גרם שוקולד מריר

לגנאש שוקולד לבן:

  • 3 כפות שמנת מתוקה
  • 50 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-170 מעלות
  • ממיסים את השוקולד במיקרו, ואז ממיסים את הנטורינה או חמאה במיקרו. מערבבים יחד ומניחים בצד לצינון.
  • בקערה שמים את הביצים והחלמון עם הסוכר וקורט מלח ומקציפים במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
  • מוסיפים פנימה בתנועות עטיפה את תערובת השוקולד ונטורינה/חמאה, ואז את הקורנפלור.
  • שופכים לתוך תבנית שקעים או קאפקייקס.
  • שמים בכל אחד 2 קוביות של שוקולד קינדר, ומטביעים פנימה שכל הבלילה תכסה את השוקולד.
  • אופים למשך 7 דקות בערך עד שהפונדנט מתייצב מעט בצדדים אך עדיין רוטט באמצע.
  • לגנאש שוקולד לבן - מרתיחים את השמנת ומוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים היטב עד להמסה.
  • חוזרים על אותה הפעולה גם עם הגנאש שוקולד מריר. שופכים מעל הפונדנט החם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פונדנט שוקולד


שאלות נפוצות: פונדנט שוקולד

מאיפה קנית את התבנית השחורה לפונדנט?
את יכולה למצוא את התבניות האלו בחנויות המתמחות בדברי אפייה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?