עוגת שוקולד חמה פרווה
טעם מושלם בקלי קלות
כמה שקלה להכנה כך היא טעימה – תכירו את עוגת השוקולד המושלמת שתמיד תקשט את היום בטעמי עונג שרק שוקולד אמיתי יכול לספק!
קבלו מתכון לעוגת שוקולד חמה ופרווה שאסור לכם לפספס, המקבלת מרקם שוקולדי וחלומי ברכות מטריפה, ומשודרגת בציפוי מושחת המשדרג את הטעם ברמות.
עוגה קלילה שמכינים בשיא הקלות, ב-5 דקות וללא הפרדת ביצים, והתוצאה? חווית טעמים מדהימה שתשאיר אתכם מכורים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: סיון מלול
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית 22 או תבנית 26 (להכפלת כמויות)
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 1 כוס קרם קוקוס (או כוס מיץ תפוז)
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 כוס קמח
- 1 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה
- 4 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס קקאו
- ½ כוס שוקולית
לציפוי:
- 1 כוס שמנת מתוקה (או שמנת ריצ' לפרווה)
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים לקצפת תפוחה ואז מוסיפים סוכר בהדרגה ולאחר מכן את השמן ואז את הקרם קוקוס או המיץ תפוז ובסוף את החומרים היבשים בקיפולים או ערבוב איטי מאוד.
- מעבירים לתבנית מעט משומנת במחמאה או חמאה כי השמן מפיל את העוגה
- אופים בתנור שחומם למשך 40 דקות טורבו חום 170 מעלות שהקיסם יוצא לח ללא פירורים.
- בקערה נשפוך כוס שמנת מתוקה או שמנת ריצ' (פרווה) נשבור 100 גר' שוקולד מריר ובמיקרו ממיסים דקה על עוצמה גבוהה
- מערבבים לתערובת חלקה ואיך שהעוגה יוצאת לשפוך את השוקולד מעליה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת שוקולד זו? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת שוקולד – סיון מלול
להכפלת כמויות לתבנית 28 נדרש הכל פי 2. 8 ביצים 4 סוכר וניל 2 קמח וכו?
ניתן ורצוי מאוד להכפיל כמויות לתבנית גודל 26. לתבנית 28 יש להוסיף עוד כרבע למצרכים, אז 10 ביצים וכו'
כתבת שללא הקצפת ביצים ???
היי רונית, הכוונה ללא הפרדת ביצים, הטעות תוקנה תודה רבה.