עוגת קרמבו מושקעת ב-10 דקות
טעם מדהים בשיא הקלות
כל השיגעון הזה רק ב-10 דקות? אין סיכוי שלא מכינים! תכירו את עוגת הקרמבו הכי מטריפה שתראו שבטח תשאיר אתכם מכינים בקביעות כל שבת!
קבלו מתכון לעוגת קרמבו מושקעת ומהממת שמכינים בשיא הקלות, המשלבת טעמים של בסיס עוגיות פריך וחמאתי עם קרם שוקולד ווניל מענג במיוחד.
עוגה פשוטה שכל אחד יכול להכין בעיניים עצומות ולהנות מחווית טעמים עשירה במיוחד. ביס אחד ישאיר אתכם מכורים!
מתכון באדיבות: מיטל חיות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית 24-26
המצרכים
לבסיס:
- ½ שרוול פתי בר
- 7 עוגיות לוטוס
- חופן אגוזים (אפשר אגוזי מלך)
- 100 גרם חמאה
לשכבת קרם שוקולד:
- 11 קרמבו
- 1 ½ שמנת מתוקה
- ½ שמנת חמוצה
- 1 פודינג שוקולד
- ½ כוס חלב
לשכבת קרם וניל:
- 1 ½ שמנת מתוקה
- ½ כוס חלב
- ½ שמנת חמוצה
- 1 פודינג וניל
אופן ההכנה
- שוברים את הפתי בר, עוגיות לוטוס, ואגוזים לפירורים, ומערבבים עם החמאה מומסת ומהדקים בתבנית.
- מניחים מעל לבסיס 11 יחידות קרמבו.
- לשכבת קרם שוקולד - מקציפים את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג שוקולד וחלב, ושופכים מעל. נותנים כמה מכות על הקרש חיתוך כדי שהכל יתמלא באחידות סביב הקרמבו.
- לשכבת קרם וניל - מקציפים את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג וניל וחלב, ושופכים מעל.
- מכניסים למקפיא לכמה שעות עד להתייצבות העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת קרמבו
הקרמבו לא נעשה מסטיק כשפותחים אותו? השארת עם הביסקוויט? ממש לא הקצפת "שומרת" עליו וכן שמתי עם הביסקוויט. |
שומרים במקפיא או במקרר? במקרר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת קרמבו – מיטל חיות
חוץ מקרמבו וקצפת אין בה כלום, מאוד לא מומלץ
אפשר פרווה?
אמנם לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה, אך אפשר בד"כ להכין בלי שמנת חמוצה, להחליף לצמחית את השמנת המתוקה, ובמקום החלב להכין עם חלב קוקוס. בהצלחה!