|

עוגת נס קפה שכבות ושוקולד

טעם עשיר בשכבות של עונג
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.21 על ידי 34 דירוגים
עוגת נס קפה

אין התחלה טעימה יותר ליום מבורך מאשר כוס קפה חמימה לצד עוגה עשירה של נס קפה שתתחיל לכם את הבוקר כמו שצריך!

קבלו מתכון לעוגת נס קפה שכבות מדהימה במיוחד, בשילוב טעמים של שכבת בצק פריך בטירוף המשתדכת לשכבת נס קפה נדירה, ומצופה בשוקולד עשיר עם המון אגוזים מפנקים מעול.

קינוח קליל והכי קל להכנה שתמיד יוצא מוצלח ומרשים את כל מי שטועם בכל ביס מחדש. כמה שקל כך טעים!

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

עוגת נס קפה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

עוגת נס קפה

עוגת נס קפה שכבות ושוקולד

טעם עשיר בשכבות של עונג
ציון 4.21 על ידי 34 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 2 ½ כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן (אפשר גם מרגרינה)
  • 1 ביצה L
  • 1 כפית תמצית וניל

לשכבת הנס קפה:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ¾ כוס קמח
  • 2 ביצים L
  • 1 כוס שוקולד צ׳יפס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות נס קפה

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר/חלב
  • 2 כפות שמן

לקישוט :

  • אגוזים / בוטנים קצוצים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל מצרכי הבצק היטב עד לאיחוד. לאחר מכן משטחים בתבנית בינונית (הבצק מעט מתפורר אז להדק טוב טוב).
  • להכנת שכבת נס קפה - מערבבים הכל ומשטחים מעל הבצק ואז אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.
  • להכנת הציפוי - ממיס 100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן ומורחים מעל לעוגה.
  • מקשטים באגוזים או בוטנים קצוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת נס קפה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת נס קפה זו? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת נס קפה – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון

Similar Posts

29 Comments

  1. 1 star
    עוגה לא מוצלחת כלל, בלשון המעטה. התחתית לא אפויה, השכבות דקות ביותר…
    (אפיתי בתבנית חד פעמית, בגודל שצוין בתשובה לאחת התגובות)
    אסור להכין לשבת עוגה חדשה, שלא הכנת לפני כן…

    1. היי ענבל,
      מתנצלים שזו הייתה החוויה שלך עם העוגה.
      יש איפשהו באמצע העמוד סרטון הכנה מלא של נועם זיגדון, בעלת המתכון. האם נעזרת בו בהכנה? נועם היא אלופה, הסרטונים שלה מפורטים ומעולים, שווה להכין את העוגה הזו שוב לאחר צפייה בסרטון במידה שלא עשית זאת בפעם הראשונה 🙂
      נשמח לשמוע ממך!

  2. 5 stars
    תודה רבה!! אפיתי את העוגה והיא יצאה טעימה ברמות אחרות!!! עוגה ממכרת! פשוטה מאוד להכנה!!
    וואוווווו ?

    1. היי מיכל!
      מתנצלים שלא יצא ככה, ייתכן שהיה צריך לאפות אותה פחות זמן.
      הזמנים במתכונים הם הערכה בלבד מפני שכל תנור שונה בעוצמה וביכולת שלו.
      מקווים שתנסי שוב 🙂

    1. תבנית מרובעת בינונית גדולה 25X32 או משהו בגודל דומה לתבנית הזכוכית שניתן לראות בסרטון המצורף, בהצלחה!

  3. המתכון לצערי לקוי בחסר
    ניסיתי הכל טוב ויפה ל עט השכבה התחתונה לא ייתכן שהקמח הוא רגיל ואין אבקת אפייה
    אשמח להתייחסות

    1. היי מזל, את מוזמנת להוסיף אבקת אפייה אך במתכון המקורי העוגה אמורה להיות יותר דחוסה ועסיסית ופחות הולכת על אווריריות, את מוזמנת לעקוב אחר הסרטון לתוצאה משביעת רצון, בהצלחה!

      1. בעוגת שכבות נס קפה- פשוט לשים 3 כפות של נס קפה מגורען או להכין עם מים?

      2. היי שרית,
        הכוונה לאבקת נס קפה, או בקפה מגורען, כפי שהצעת.
        בהצלחה 🙂

    1. זמן האפייה יכול להשתנות מתנור לתנור אז חשוב להפעיל גם שיקול דעת, מצטערים שלא יצא כמו שקיווית, בהצלחה בפעם הבאה!

4.21 from 34 votes (27 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements