מאפינס פקאן שיא השלמות
קרמלי עם מתיקות מעודנת ונמס בפה

לא יכולים להעביר את הבוקר בלי פינוק מושלם של מאפינס? אז כדאי לכם להכיר את המאפינס הכי נדירים שיקשטו לכם כל היום!
קבלו מתכון למאפינס פקאן בטעם שיא השלמות, המתקבלות במרקם חלומי עם פריכות עדינה והמון אגוזי פקאן קראנצ'יים המשדרגים את חווית האכילה ברמות.
פינוק קליל והכי קלה להכנה היוצא קרמלי עם מתיקות מעודנת ונמס בפה. איך שלוקחים ביס אחד לא תצליחו להפסיק לזלול!
מתכון באדיבות: צביה אורן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית מאפינס או עטרות נייר
המצרכים
- 1 כוס סוכר קוקוס
- ½ כוס קמח כוסמין
- ½ כפית אבקת אפיה
- ⅔ כוס שמן קוקוס
- 2 ביצים
- 2 כוסות אגוזי פקאן (קצוצים)
אופן ההכנה
- נערבב בקערה את הסוכר, הקמח ואבקת אפיה, נוסיף את הביצים ושמן הקוקוס ואז נערבב היטב
- נוסיף את הפקאנים ומערבבים בעדינות.
- ליצוק את הבלילה לשקעים, או לעטרות נייר, או לתבניות מאפינס סיליקון. נשמן את התבניות ויוצקים 2/3 גובה, מעל מוסיפים עוד קצת פקאנים שבורים גס.
- מכניסים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ושמים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שמוכן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מאפינס פקאן
מה זה סוכר קוקוס? סוכר קוקוס יש לו מתיקות מעודנת, מופק מענפי עץ הקוקוס, טעים , קרמלי ונמס בקלות ובריא יותר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מאפינס פקאן – צביה אורן