מאפים מלוחים ללא התפחה
טעם מושלם בפריכות משגעת
לרגעים האלה שמתחשק ארוחה קלה וקלילה שמכינים בשיא המהירות, תכירו את המתכון שתמיד יסגור לכם את הפינה!
קבלו מתכון לבצק ספידי מדהים להכנת מאפים מלוחים שיא השלמות ללא התפחות וסיבוכי ראש מיותרים. והטעם? פשוט אין למה להשוות!
מאפים משגעים במרקם פריך בטירוף עם טעם מיוחד שתמיד מרשים מחדש בכל ביס, והכי כיף? אפשר למלא בכל מה שמתחשק!
מתכון באדיבות: נאוה מלכה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 2 כוסות קמח רגיל
- ½ כוס מים רותחים
- ½ כוס שמן
- 1 כפית מלח
- ביצה ושומשום (למריחה מעל)
למילוי:
- פירה תפוחי אדמה
- בצל
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד ומיד מתחילים בעבודה.
- עושים איזה צורה שרוצים וממלאים במילוי פירה תפוחי אדמה עם בצל (אפשר גם מילוי בשרי או כל מילוי אחר שאוהבים).
- מורחים מעל ביצה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מאפים מלוחים
צריך מיקסר? אין צורך, אפשר לערבב ביד כי זה בצק קל. |
אפשר להוסיף אבקת אפייה? מי שרוצה רך אז להוסיף 2 כפיות אבקת אפיה. |
מה חושבים על: מאפים מלוחים
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מאפים מלוחים – נאוה מלכה
מתכון קל להכנה ונהדר בטעמו. תודה.
היי נירה,
שמחים מאוד שנהנית ממנו!
יופי של בצק. קל להכנה וקל מילוי.
יצא נהדר ומתפצח עם מילוי גבינות.
היי ציפי,
נהדר, שמחים שאהבת!
מוזמנת להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
אפשר להכין עם קמח מלא?
אפשר, להוסיף עוד רבע כוס מים רותחים בהדרגה ולאט לאט (אפשר גם חצי כפית אבקת אפייה). בהצלחה!
ניסיתי כמה ורסיות כולל קמח קוסמין עדיף חצי לבן וחצי מה שרוצים עובד מצויין.למי שאוהב אותם רכים להוסיף כפית אבקת אפיה
אפשר להקפיא?
המאפים עוברים נהדר הקפאה
אנחנו מכינים את הבורקיטס טו יותר נכון בויוס עשרות שנים המילוי זה לערבב סוגי גבינות עם תפו"א וביצה (לא מבושלת ) …טעיםםםם
מתכון מעולה !
ממש הציל אותי כשהכנתי
מילית בשר טובה,
ובטעות קניתי בצק שמרים
מתוק.
יצאו לי בורקסים מעולים –
מעדן ממש!
נחטפו ונאכלו כגרעינים.
איזה כיף לשמוע איריס תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/