|

קרמבו ביתי הכי מנחם לחורף

טעם שיא השלמות ליום קריר
בהשראת: שרית יצחקי
ציון 4.73 על ידי 22 דירוגים
קרמבו ביתי

החורף כבר הגיע ואין דרך יותר טעימה לשדרג יום קריר מאשר עם קרמבו קלאסי ונוסטלגי המנגן לכם ים של זכרונות מחממים בכל ביס!

קבלו מתכון לקרמבו ביתי הכי מנחם שיש בטעם שיא השלמות המשלב תחתית עוגיות אוראו פריכות עם קרם עשיר וענני, וציפוי שוקולדי מושחת במיוחד.

מעדן מדהים שתמיד ידאג לקשט לכם את היום ולהפוך לכם את המצב רוח ב-180 מעלות. ביס אחד ואתם מכורים!

מתכון באדיבות: שרית יצחקי

ספר המתכונים של שרית יצחקי

 

קרמבו ביתי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קרמבו ביתי

קרמבו ביתי הכי מנחם לחורף

טעם שיא השלמות ליום קריר
ציון 4.73 על ידי 22 דירוגים
לדרג
כמות 16 יחידות
באדיבות: שרית יצחקי

המצרכים

לעוגיות:

  • 1 חבילה עוגיות אוראו דקות (אפשר גם את העבות)
  • למרנג:
  • 100 גרם חלבון ביצה
  • 170 גרם סוכר

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד (לבן/חלב/מריר)
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר שמים 100 גרם חלבון ביצה עם 170 גרם סוכר, ומעמידים את קערת המיקסר עם בן מארי - למלא רבע סיר קטן במים ולהרתיח על הגל-להבה נמוכה, וכשהמים מגיעים לרתיחה מעמידים את קערת המיקסר עליה כדי שהאדים בסיר יחממו את תחתית קערת המיקסר ויבצען פעולת בישול איטית.
  • מערבבים היטב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
  • מפעילים את המיקסר עם עוצמה גבוהה למשך 8 דקות רצופות עד לקבלת קצף יציב.
  • מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר עגול גדול.
  • מזלפים את המרנג על בסיס העוגיות. מכניסים להקפאה של לפחות 20 דקות.
  • כעת ממיסים את השוקולד ומערבבים עם מעט שמן, וטובלים את הקרמבו הקפוא עד שהשוקולד מפסיק לנזול.
  • אפשר גם לפזר סוכריות / פירורי אוראו / פצפוצי שוקולד / אגוזי ברס.

הערות וטיפים

קרמבו ביתי שרית יצחקי שלבים 1
 
קרמבו ביתי שרית יצחקי שלבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קרמבו ביתי


שאלות נפוצות: קרמבו ביתי

אפשר לעשות ציפוי עם חמאת קקאו?
אפשר בהחלט, מאוד משדרג!
כמה זמן עד שזה נמס?
זה לא נמס בטמפ' חדר, בדיוק כמו קרמבו רגיל.

מה חושבים על: קרמבו ביתי

קרמבו ביתי
מירב בן דוד: "יצא מעולה תודה רבה!"
קרמבו ביתי
תלמית חדד: "תודה! הכנתי ויצא מושלם!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מקור: ק‎רמבו ביתי הכי מנחם לחורף – שרית יצחקי
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם @sarit_itzhaky

Similar Posts

7 Comments

    1. היי יעל,
      אפשר לרכוש חלבון ביצה במיכל קטן.
      לגבי הסוכר, זה בערך כוס ו-3/4 בכוס מדידה אוניברסלית.
      בהצלחה!

  1. שלוםםםם
    אפשר לעשות את זה בלי הציפוי של השוקולד,
    ככה עם קצת קפה או אבקת נוגט?
    מה אומרת?

  2. לא הבנתי. קודם כל כמויות כמה ביצים זה 170 גרם חלבון.
    דבר שני ההסבר על הבישול של המרנג לא ברור.
    האם מערבלים במיקסר ידני על האש?
    האם מורידים את הסיר מהאש ואז מניחים מתחת לקערת המיקסר? ואם עושים כך אז למה צריך להרתיח על אש קטנה.
    אין סירטון?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?