בקערת מיקסר שמים 100 גרם חלבון ביצה עם 170 גרם סוכר, ומעמידים את קערת המיקסר עם בן מארי - למלא רבע סיר קטן במים ולהרתיח על הגל-להבה נמוכה, וכשהמים מגיעים לרתיחה מעמידים את קערת המיקסר עליה כדי שהאדים בסיר יחממו את תחתית קערת המיקסר ויבצען פעולת בישול איטית.
מערבבים היטב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מפעילים את המיקסר עם עוצמה גבוהה למשך 8 דקות רצופות עד לקבלת קצף יציב.
מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר עגול גדול.
מזלפים את המרנג על בסיס העוגיות. מכניסים להקפאה של לפחות 20 דקות.
כעת ממיסים את השוקולד ומערבבים עם מעט שמן, וטובלים את הקרמבו הקפוא עד שהשוקולד מפסיק לנזול.
אפשר גם לפזר סוכריות / פירורי אוראו / פצפוצי שוקולד / אגוזי ברס.