Go Back
+ servings
קרמבו ביתי

קרמבו ביתי הכי מנחם לחורף

טעם שיא השלמות ליום קריר
ציון 4.73 על ידי 22 דירוגים
כמות 16 יחידות
באדיבות: שרית יצחקי

המצרכים

לעוגיות:

  • 1 חבילה עוגיות אוראו דקות (אפשר גם את העבות)
  • למרנג:
  • 100 גרם חלבון ביצה
  • 170 גרם סוכר

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד (לבן/חלב/מריר)
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר שמים 100 גרם חלבון ביצה עם 170 גרם סוכר, ומעמידים את קערת המיקסר עם בן מארי - למלא רבע סיר קטן במים ולהרתיח על הגל-להבה נמוכה, וכשהמים מגיעים לרתיחה מעמידים את קערת המיקסר עליה כדי שהאדים בסיר יחממו את תחתית קערת המיקסר ויבצען פעולת בישול איטית.
  • מערבבים היטב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
  • מפעילים את המיקסר עם עוצמה גבוהה למשך 8 דקות רצופות עד לקבלת קצף יציב.
  • מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר עגול גדול.
  • מזלפים את המרנג על בסיס העוגיות. מכניסים להקפאה של לפחות 20 דקות.
  • כעת ממיסים את השוקולד ומערבבים עם מעט שמן, וטובלים את הקרמבו הקפוא עד שהשוקולד מפסיק לנזול.
  • אפשר גם לפזר סוכריות / פירורי אוראו / פצפוצי שוקולד / אגוזי ברס.

הערות וטיפים

קרמבו ביתי שרית יצחקי שלבים 1
 
קרמבו ביתי שרית יצחקי שלבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.