עוגת פרג בחושה לשבת
כמה שקלה עוד יותר טעימה
מחפשים פינוק קליל לשבת שתמיד יסגור לכם את הפינה? אז עוגת הפרג הכי טעימה זו היא בדיוק מה שאתם צריכים כדי להבטיח יום טעים ומבורך.
קבלו מתכון לעוגת פרג בחושה הכי מושלמת לשבת, המקבלת רכות מפתיעה עם מרקם חלומי בעסיסיות מטריפה, וטעם עשיר ישר מן האגדות.
עוגה קלילה והכי קלה להכנה שתמיד תרשים את כל המשפחה בחווית טעמים מענגת במיוחד. ביס אחד ישאיר אתכם מכורים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: מאיה בוטראשווילי
ספר המתכונים של מאיה בוטראשווילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 כוס קמח
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות אבקת אפייה
- 1 ½ כוסות מיץ תפוזים
- 1 כוס שמן
- 6 ביצים גדולות
- 1 כוס תפוחים מגוררים
- ¾ כוס פרג טחון
- ¾ כוס קוקוס
- 1 כוס שקדים טחונים
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה יחד.
- בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים הרטובים, ומאחדים את שניהם תוך כדי ערבוב.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת פרג זה? אל תהססו לשאול!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!
ניסיתי, לא יצאה מוצלחת, סורי
איזה גודל של תבנית? תודה רבה
האם לכוס אחת של קמח להוסיף 2 שקיות אבקת אפיה? בד"כ לכוס קמח מוסיפים כפית אחת א. אפיה