עוגת שוקולד עסיסית וקלה ללא מיקסר
טעם מענג בהכנה קלה ופשוטה

לפעמים הפשטות יכולה להיות הרבה יותר טעימה, ואין פשוט יותר מעוגה של שוקולד קלאסית שתמיד תשדרג לכם את היום!
קבלו מתכון לעוגת שוקולד עסיסית והכי קלה ופשוטה שמכינים ללא מיקסר, המקבלת מרקם שוקולדי מושלם עם עסיסיות מטריפה, וטעם עשיר ביותר.
מזגגים מעל בציפוי שוקולדי מושחת במיוחד, ונהנים מחווית טעמים מענגת שרק שוקולד אמיתי יכול לספק!
מתכון באדיבות: כלנית כהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס מדידה של 200 מ"ל
2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים
יבשים:
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 4 כפות קקאו
- 1 כוס סוכר
נוזלים:
- 2 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים רותחים
- 1 כוס מי ברז
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר (שבור לקוביות)
- 20 גרם מרגרינה (או חמאה או מחמאה)
- 8 כפות מים רותחים
אופן ההכנה
- בקערות נפרדות מערבבים את המרכיבים היבשים לבד ואת הנוזלים לבד.
- מאחדים את 2 התערובות ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שקיסם הננעץ יוצא נקי.
- לציפוי - ממיסים את המרכיבים יחד למשך דקה במיקרוגל.
- מערבבים היטב ושופכים על העוגות
- עוטפים מיד בניילון נצמד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת שוקולד
למה עוטפים בניילון נצמד? העטיפה שומרת על רכות העוגה. |
מה אפשר במקום אבקת סודה? אפשר בלי אבל העוגה תהיה פחות אוורירית. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת שוקולד – כלנית כהן