עוגת קוקוס שוקולד וקפה ללא מיקסר
שילוב טעמים נדיר ומיוחד
לשבת מבורכת וטעימה, מכינים עוגה סופר מושלמת זו, ומפתיעים את כל המשפחה בכל ביס מענגת מחדש!
קבלו מתכון לעוגת קוקוס שוקולד וקפה בחושה ומשגעת שמכינים ללא מיקסר בכלום זמן, לקבלת שילוב טעמים נדיר שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו.
עוגה קלילה והכי פשוטה להכנה שתמיד תדאג לקשט לכם את היום במתיקות מדהימה. ביס אחד ואתם מוכרים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: ישראלה אזולאי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 2 ביצים L
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- ⅓ כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס קמח תופח
- ⅓ כוס קוקוס
- 50 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות מים
- 1 כפית אבקת נס קפה (גדושה)
לצבע
- 1 כף אבקת נס קפה
לקישוט
- אבקת סוכר (לפי העין)
אופן ההכנה
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- בקערה למיקרו שמים את ה-50 גרם שוקולד, 3 כפות מים, כפית גדושה נס קפה ונחמם כ-30 שניות. נערבב לקבלת קרם חלק.
- בקערה עם מטרפה ידנית נטרוף את הביצים וסוכר, ואז נוסיף את השמן ומיץ תפוזים ונערבב. ץץץלבסוף את הקוקוס וקמח תופח מנופה ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
- נחלק‚’ את התערובת ל-2 קערות.
- בקערה אחת נוסיף את השוקולד שהמסנו במיקרו ונערבב. לקערה השניה נוסיף כף נס קפה ונערבב.
- נשמן את התבנית ונשפוך קודם את בלילת השוקולד ומעל את בלילת הקפה (לא לשיש)
- נכניס לאפייה עד שקיסם יוצא יבש בערך 35-40 דקות. נצנן ונפדר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מה חושבים על: עוגת קוקוס
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
לא ברור כמות הנס קפה במצרכים (כפית) אל מול אופן ההכנה…
באופן ההכנה פעמיים נדרש להוסיף נס קפה, בהתחלה כפית ולאחר מכן עוד כף…
היי שירן, יש בתחילת המתכון כפית שמערבבים ביחד עם המים, ואז צובעים את חצי הבלילה השני עם כף נס קפה אחת. בהצלחה!