עוגת שוקולד פרווה עם חלב קוקוס
עסיסיות מטריפה עם טעם עשיר
שבת זו משדרגים את עוגת השוקולד הרגילה בטוויסט חדש שיקפיץ לכם את הטעמים לרמה הבאה!
קבלו מתכון לעוגת שוקולד פרווה משגעת וטעימה, המשודרג בחלב קוקוס המעניק עסיסיות מטריפה לעוגה, עם מרקם שוקולדי חלומי וטעם מענג במיוחד.
עוגה זריזה ופשוטה להכנה שבמהירות תהפוך לקבועה החדשה של השבת. איך שלוקחים ביס ראשון מתמכרים לשאר החיים!
מתכון באדיבות: תקווה משה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית 28
המצרכים
- 5 ביצים
- 1 ¼ כוס סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר (קצוץ דק)
- 1 ¾ כוס קמח תופח
- ½ כפית סודה לשתיה
- 1 כפית אבקת אפיה
- ¾ כוס קקאו
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס חלב קוקוס
לציפוי:
- ½ כוס חלב קוקוס
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
- מקציפים במיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר למשך 6-8 דקות עד שמקבלים קרם תפוח.
- מוסיפים את השמן ומאטים את מהירות המיקסר ואז מוסיפים את היבשים עם חלב הקוקוס לסירוגין.
- מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה למרכז התנור שחומם מראש ל-160 מעלות עד שמוכנה.
- להכנת הציפוי - מחממים במיקרו למשך דקה את כוס חלב הקוקוס. לאחר מכן מוציאים ומוסיפים את השוקולד מריר ומערבבים עד שמקבלים קרם חלק ומבריק.
- מוזגים את הציפוי כשהוא חם על העוגה הקרה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת שוקולד
אפשר חלב רגיל במקום החלב קוקוס? אכן אפשר, אפשר גם שמנת מתוקה. העוגה תהיה חלבית אז. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת שוקולד – תקווה משה
אם אין לי מספיק שוקולד, יש תחליף לשוקולד בעןגה?
אפשר להכין עם פחות שוקולד אך לא פחות מחצי הכמות. בהצלחה!
למה צריך אבקת אפיה אם מדובר בקמח תופח?