המתכון הכי מומלץ למגולגלות תמרים
המגולגלות הכי אגדיות שאי פעם תראו ! קבלו מתכון למגולגלות נדירות בטעם בלתי נשכח, המקבלות פריכות משגעת מבצק נוח וחלומי, ומשודרגות במלית תמרים מפנקת עם אגוזים וקינמון!
מגולגלות נדירות בטעם בלתי נשכח

תתכוננו להתפלא עם המגולגלות הכי אגדיות שתראו עם טעם כל כך עשיר שאף פעם לא תרצו להחליף!
קבלו מתכון למגולגלות נדירות בטעם בלתי נשכח, המקבלות פריכות משגעת מבצק נוח וחלומי, ומשודרגות במלית תמרים מפנקת עם אגוזים וקינמון.
עוגיות קלילות ומאוד פשוטות להכנה שהכי חובה לכל שבת טעימה. איך שמוציאים מהתנור תמצאו את כל המשפחה במטבח מחכה לטעימה!
מתכון באדיבות: פרח גבסו
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/פרח-גבסו" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של פרח גבסו [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
- 3 ½ כוסות קמח
- 200 גרם מחמאה (או חמאה רכה מאוד או שמן אבל לא מומלץ)
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- ½ כוס מיץ תפוזים
- ¼ כוס שמן
- 400 גרם ממרח תמרים
- קינמון
- אגוזים (קצוצים)
אופן ההכנה
- מערבבים את המצרכים היבשים יחד, ואז מוסיפים מיץ ושמן ובסוף את המחמאה
- ללוש עם וו גיטרה (אפשר ללוש ביד) לבצק נוח וחלק (מומלץ לא ללוש מידי את הבצק)
- מכניסים לחצי שעה למקרר, ואחרי מנוחה במקרר מחלקים את הבצק ל-3 כדורים שווים.
- מקמחים מעט משטח עבודה ואז מרדדים כל כדור לעלה בין 2 דפים של נייר אפיה.
- מורחים מעט (2 כפות על כל עלה) ממרח תמרים ומפזרים קינמון ואגוזים ואז מגלגלים לרול.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומניחים את הרול בתבנית.
- באותה שיטה מכינים את כל הבצק ואז מכניסים את הרולים למקפיא למשך חצי שעה.
- אחרי חצי שעה מחממים תנור על 180 מעלות אפיה.
- חותכים עם סכין חדה ולא משוננת את הרולים לפרוסות בעובי סמ וחצי ולא פורסים עד הסוף.
- מכניסים לתנור ואופים למשך 25-30 דקות.
- אחרי האפיה חותכים את הקצוות, מצננים ומפדרים באבקת סוכר.
[adinserter block="4"]


הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
