עוגיות תמרים קלות להכנה בטעם נדיר
פריכות מטריפה עם טעם עשיר
תכירו את העוגיות הכי שוות וממכרות שלא תצליחו להפסיק להכין, עם טעם שירשים אתכם בכל ביס מחדש!
קבלו מתכון לעוגיות תמרים קלות להכנה בטעם נדיר, המקבלות פריכות מטריפה עם מרקם חלומי, ומלית תמרים עשירה באגוזים וקינמון.
עוגיות קלילות והכי פשוטות להכנה עם מוצרים שתמיד יש בבית. איך שלוקחים ביס אחד מיד שומרים מתכון ומכינים כל שבת!
מתכון באדיבות: יפעת צרפתי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 3 כוסות קמח
- 1 חבילה מחמאה (200 גרם)
- 3 כפות סוכר (אבקת סוכר גם חשובה לסוף התהליך)
- 3 כפות מיץ תפוזים
- 1 ביצה
- 1 שקית אבקת אפייה
למילוי:
- ממרח תמרים (או כל ממרח אחר שאוהבים)
- קינמון
- אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים עד שמקבלים בצק נעים. אפשר ביד ואפשר עם מיקסר וו גיטרה
- מכניסים למקרר לרבע שעה ואז אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, כל חלק מרדדים למלבן דק.
- מורחים ממרח תמרים (או כל ממרח שאוהבים), ומפזרים מעט קינמון ואגוזים קצוצים.
- מגלגלים לרולדה, וחותכים לחתיכות ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב.
- מפזרים מעל אבקת סוכר.
הערות וטיפים
תמונות אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות תמרים
זה משנה איזה תפוזים? לא משנה, מה שיש בבית. |
צריך להמיס את החמאה? לא צריך להמיס, רק שתהיה בטמפ' חדר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
מושלמות נימוחות יוצאות יפות כמו בקונדיטוריה זה המתכון שלי מעכשיו לעוגיות תמרים
היי חוה,
איזה יופי!! ממש כיף לדעת שאת נהנית מהן, ואת גם מוזמנת לשתף תמונות שלהן בקבוצה 🙂
יצא פצצה!!!! ממש ממש טעים, ממליצה בחום!
היי מלי,
נהדר, שמחים מאוד שנהנית!
מוזמנת להעלות תמונות לקבוצת הפייסבוק שלנו 🙂
העוגיות יצאו מצויין
אנחנו אוהבים שהעוגיות משחימות מעט ויצא פצצה.
היי אברהם,
ממש שמחים שנהניתם מהעוגיות המעולות האלה 🙂
יצא מעולהה השתמשתי בנוטרינה…..
היי,
נהדר, שמחים מאוד שנהנית מהעוגיות 🙂
מוזמן להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו!
מושלמות נימוחות וטעימות מתכון אשחוה
היי חוה,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגיות המעולות האלה 🙂
יצא מטורףףףףף שלמותתת
היי אמונה,
איזה כיף שנהנית, שמחים מאוד ששיתפת אותנו 🙂
אנחנו מזמינים אותך להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים נוספים כאלה ישירות אלייך!
בנינג'ה גריל על תכנית אפיה 150 מעלות 13 דקות יצא מושלם ואפיה מדויקת אין צורך להזהיב
היי דניאל,
מעולה, שמחים מאוד שיצא מושלם ותודה ששיתפת אותנו בטיפ 🙂
טעים מממאאאאאאאאווווווווודדדדדדדדד
היי,
שמחים מאוד שאהבת את העוגיות המהממות האלה 🙂
יופי של בצק, יופי של עוגיות, קל וטעים!!!!
אני שמתי 3 כפות שמנת חמוצה במקום מיץ תפוזים (םשוט לא היה לי)
היי תמי,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגיות הנהדרות האלה 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו!
יצאו נדיר!!! התמכרתי אליהן!! החלפתי את המרגרינה עם חמאה ואת המיץ תפוזים ביין מתוק- זה יצא שלמות?
פעם ראשונה שאני מנסה להכין עוגיות.
הטעם היה מצוין.
העוגיות היו קשות מידימאחר ונאפו זמן ארוך מידי.
אני ממליץ בחום וברור שאנסה שוב.
היי רן!
שמחים מאוד שהטעם היה מצוין 🙂
לגבי זמן האפייה – יש לקחת בחשבון שלכל תנור יש עוצמה קצת שונה, ולכן זמני האפייה במתכונים הם זמנים משוערים בלבד.
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הוואטסאפ שלנו!
יצא מעולה, מתכון פשוט וטעים !! אני גירדתי גם קליפת תפוז, זה הוסיף למי שאוהב טעם הדרים
היי נלי,
וואו, נשמע מעולה!! מוזמנת להראות לנו איך הן יצאו בקבוצה 🙂