מגולגלות תמרים ואגוזים מקמח כוסמין

מרקם פריך בטירוף בטעם מושלם
בהשראת: תמי קלימי
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
מגולגלות תמרים ואגוזים

גם בריא יותר וגם טעים יותר – שבת זו משדרגים את מתכון המגולגלות ונהנים מעוגיות משגעות שאי אפשר להפסיק לזלול!

קבלו מתכון למגולגלות תמרים ואגוזים מדהימות שמכינים מקמח כוסמין, המקבלות מרקם פריך בטירוף עם טעמי תמרים עשירים ואגוזים מפנקים.

עוגיות קלילות והכי קלות להכנה בגרסה בריאה יותר שלא מתפשרת על הטעם בכלל. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: תמי קלימי

ספר המתכונים של תמי קלימי

 

מגולגלות תמרים ואגוזים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מגולגלות תמרים ואגוזים

מגולגלות תמרים ואגוזים מקמח כוסמין

מרקם פריך בטירוף בטעם מושלם
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: תמי קלימי

המצרכים

  • 1 נטורינה (200 גרם)
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כוס תפוזים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 5 כוסות קמח כוסמין לבן
  • 1 שקית אבקת אפיה

למילוי:

  • ממרח תמרים
  • אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

  • ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. לשים את כל הנוזלים בהתחלה ואחר כך להוסיף את הקמח.
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לקירורי למשך חצי שעה במקרר.
  • מרדדים על משטח מקומח מעט, ומורחים ממרח תמרים ומפזרים מעל אגוזים קצוצים.
  • מגלגלים לרולדה וחותכים חריצים לא עד הסוף.
  • מחממים תנור מראש, ומכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות במצב טורבו.

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:מגולגלות תמרים ואגוזים מגולגלות תמרים ואגוזים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מגולגלות תמרים ואגוזים


שאלות נפוצות: מגולגלות תמרים

אפשר להכין מקמח כוסמין מלא?
אפשר בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

22 Comments

  1. מתכון פצצה!! הכי מוצלח שניסיתי.
    יצאו לי 4 רולדות. הכנתי 3 עם תמרים ואגוזים והוספתי גם קוקוס טחון מעל הממרח תמרים. והכנתי אחת עם נוטלה ואגוזים, יצא מושלם!

  2. מה בריא? קמח הכוסמין? ומה עם הנטורינה או כל תחליף.חמאה/מרגרינה כל אלה לא בריאים,אשמח לקבל בצק טוב עם שמן,ואני יודעת ששמן אף פעם לא מחליף מרגרינה.לכן אוותר

  3. האם ניסית עם קמח כוסמין מלא? אני יודעת שלכוסמין לבן יש ערך גליקמי כמו של חיטה לבנה ומנסה לעשות שינוי תזונתי

    1. 5 stars
      אני הוספתי שקדים טחונים ושמן קוקוס,במקום סוכר רגיל שמתי סוכר קנים אורגני ואבקת אפיה אחת ושקית וניל+ביצה יוצא 3גלילים

      1. איזו אלופה ברוריה! תודה על שיתוף השינויים היצירתיים ושמחים מאוד לשמוע שאהבת! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

      1. היי סופיה בהחלט אפשר רק ייתכן שתצטרכי לשנות מעט את כמויות הנוזלים אז להוסיף אותם בהדרגה ובזהירות. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?