עוגת תפוחים ואגוזים קלה
תכירו את עוגת התפוחים הכי טעימה שיש שתשדרג לכם כל בוקר במתיקות מענגת! עוגת תפוחים ואגוזים בחושה והכי קלה להכנה, המקבלת מרקם עסיסי וחלומי, עם שילוב טעמים של תפוחים ואגוזים מפנקים!
עוגת תפוחים ואגוזים קלה

תכירו את עוגת התפוחים הכי טעימה שיש שתשדרג לכם כל בוקר במתיקות מפנקת ותברך לכם את היום בטעמים בלתי נשכחים!
קבלו מתכון לעוגת תפוחים ואגוזים בחושה והכי קלה להכנה, המקבלת מרקם עסיסי וחלומי, עם שילוב טעמים של תפוחים ואגוזים מפנקים.
עוגה מהירה, מהממת, וטעימה שתענג אתכם בכל ארוחת בוקר לצד כוס קפה או שוקו חמה על הצד. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: צביה אורן
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/צביה-אורן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של צביה אורן[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
[adinserter block="4"]

ציוד
המצרכים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 ¼ כוסות קמח תופח
- ¾ כוס שמן
- 1 כפית שטוחה קינמון (אבקה)
- ½ כוס אגוזי מלך (שבורים)
- ¼ כוס מים (חמים)
- 2 תפוחים (גרנט סמית ללא קליפה וחתוכים לקוביות)
אופן ההכנה
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
- בוחשים היטב את הביצים והסוכר יחד, ואז מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לבחוש לאיחוד.
- לצקת את התערובת בתבנית משומנת ומעט מוקמחת.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש. בערך 35-40 דקות אבל תלוי בתנור.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת תפוחים זה? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!
אם אין לי סוכר וניל האם אפשר להחליף בתמצית וניל?
היי אילת,
אכן כן, בהצלחה!
עוגה קלה להכנה,מעולה וטעימה מאוד.👍תודה על המתכון,נכנס למחברת המתכונים שלי.💝
היי תיקי,
נהדר, שמחים מאוד שנהנית מהעוגה!
אם צילמת, נשמח לתמונה בקבוצת הפייסבוק שלנו 🙂
הי, הכמות הזו היא לתבנית אינגליש קייק אחת?
היי מיכל,
נכון.
בהצלחה 🙂
העוגה ממש קלה ומאד טעימה
באיסו תבנית להשתמש?
תבנית אינגליש קייק מאורכת