| |

לחם בירה עם אגוזים טרי ומשגע

טעם מושלם בכלום עבודה
בהשראת: חגית סלימי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לחם בירה עם אגוזים טרי

מחפשים לשדרג את השבוע בל‎חם מפנק שיקפיץ לכם את הטעמים לצד כל ארוחה? אז ל‎חם מושלם זה הוא בול בשבילכם!

קבלו מתכון ללחם בירה עם אגוזים טרי ומשגע שמכינים במהירות ובכלום עבודה לקבלת טעם שיא השלמות עם מרקם רך וחלומי.

ל‎חם מזין ומענג שכל אחד יכול להכין בעיניים עצומות, ואז רק נותר להתענג על טעמים משגעים שלא תצליחו להפסיק לאכול!

מתכון באדיבות: חגית סלימי

ספר המתכונים של חגית סלימי

 

לחם בירה עם אגוזים טרי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לחם בירה עם אגוזים טרי

לחם בירה עם אגוזים טרי ומשגע

טעם מושלם בכלום עבודה
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית סלימי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 3 ½ כוסות קמח תופח (400 גרם)
  • 1 כפית מלח
  • חופן אגוזים קצוצים (אגוזי מלך וגרעיני דלעת - אפשר לגוון בתוספות שאתם אוהבים)
  • 1 בקבוק בירה (330 מ"ל)

אופן ההכנה

  • קודם מערבבים יחד את הקמח, מלח ואגוזים עד לאיחוד.
  • לאחר מכן מוסיפים את הבירה לאט ומערבבים עם כף היטב.
  • מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 150 מעלות למשך 20 דקות, ואז מעלים את החום ל-180 ואופים לעוד 20 דקות, עד שמקבלים לחם שחום ויפה.
  • מחכים מעט לאחר האפייה שיתקרר, ואז פורסים.

הערות וטיפים

הערה: האלכוהול מתנדף לגמרי באפייה, אבל הטעם שלו כן יישאר, אז מומלץ להשתמש בבירה עדינה ככל האפשר ואחת שהיא כמה שפחות מרירה. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לחם בירה עם אגוזים טרי


שאלות נפוצות: לחם בירה ואגוזים

אפשר לעשות את הלח‎ם ללא גלוטן ?
אפשר בהחלט.
איזה בירה השתמשת? לבנה? או שחורה?
אפשר גם וגם. אין הבדל בבירות, מה שיש בבית.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. תודה על המתכון.
    האם האלכוהול של הבירה מתנדף באפיה או שנשאר?
    האם בירה שחורה, מאלט, לא תשפיע על הטעם והצבע ואולי תכונות אחרות בשונה מהלבנה?
    תודה.

    1. היי ענת, אין מה לדאוג, האלכוהול מתנדף לגמרי באפייה, אבל הטעם שלו כן יישאר, אז מומלץ להשתמש בבירה עדינה ככל האפשר שתהיה כמה שפחות מרירה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?