צ'יפס בטטה בתנור

צ'יפס בטטה בתנור עם עשבי תיבול

התוספת הכי משגעת ליד כל ארוחה נהייתה עוד יותר טעימה ובריאה! צ'יפס בטטה בתנור קריספי בטירוף ורך ומלטף מבפנים, עם טעם מתקתק מושלם המשודרג בעשבי תיבול והמון תיבולים.

צ'יפס בטטה בתנור עם עשבי תיבול

קריספי בטירוף ורך ומלטף מבפנים
בהשראת: אורטל עמאר
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
צ'יפס בטטה בתנור

התוספת הכי משגעת ליד כל ארוחה נהייתה עוד יותר טעימה ובריאה עם מתכון מושלם זה!

קבלו מתכון לצ'יפס בטטה בתנור קריספי בטירוף ורך ומלטף מבפנים, עם טעם מתקתק מושלם המשודרג בעשבי תיבול והמון תיבולים.

מעדן מענג בחווית טעמים מושלמת ומרקם חלומי ומדהים שאף אחד לא יאמין שהכנתם את זה בתנור. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: אורטל עמאר

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אורטל-עמאר" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אורטל עמאר[/button]

 

צ'יפס בטטה בתנור

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

[adinserter block="4"]

צ'יפס בטטה בתנור

צ'יפס בטטה בתנור עם עשבי תיבול

קריספי בטירוף ורך ומלטף מבפנים
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורטל עמאר
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 4 בטטות
  • מעט שמן זית
  • מלח גרוס
  • פלפל שחור גרוס
  • עשבי תיבול
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • חותכים את הבטטות לרצועות דקות, ואז משרים את הבטטות החתוכות בתוך קערה עם מים קרים שעה! ואז מסננים היטב ומייבשים.
  • מתבלים במעט שמן זית, ומוסיפים מלח גרוס, פלפל שחור גרוס ועשבי תיבול, ומערבבים היטב היטב.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
  • אפשר להחליף את התבלינים באחרים ולשחק עם מה שאוהבים.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
צ'יפס בטטה

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: צ'יפס בטטה – אורטל עמאר

3 Comments

    1. היי מירב, אפשר מרווה/ טימין / רוזמרין קצוץ דק. אפשר גם ללכת על משהו יותר קלאסי כמו פטרוזיליה, אורגנו ושום. כל מה שאוהבים!

  1. תודה על המתכונים הככ טעימים.

    דבר אחד מאד חסר לי במרשמים. כיצס אופים. האם מכסים בנייר כסף או אופים בלי כיסוי.

4.32 from 19 votes (19 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?