צ'יפס בטטה בתנור עם עשבי תיבול
התוספת הכי משגעת ליד כל ארוחה נהייתה עוד יותר טעימה ובריאה! צ'יפס בטטה בתנור קריספי בטירוף ורך ומלטף מבפנים, עם טעם מתקתק מושלם המשודרג בעשבי תיבול והמון תיבולים.
צ'יפס בטטה בתנור עם עשבי תיבול

התוספת הכי משגעת ליד כל ארוחה נהייתה עוד יותר טעימה ובריאה עם מתכון מושלם זה!
קבלו מתכון לצ'יפס בטטה בתנור קריספי בטירוף ורך ומלטף מבפנים, עם טעם מתקתק מושלם המשודרג בעשבי תיבול והמון תיבולים.
מעדן מענג בחווית טעמים מושלמת ומרקם חלומי ומדהים שאף אחד לא יאמין שהכנתם את זה בתנור. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: אורטל עמאר
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אורטל-עמאר" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אורטל עמאר[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
[adinserter block="4"]

המצרכים
- 4 בטטות
- מעט שמן זית
- מלח גרוס
- פלפל שחור גרוס
- עשבי תיבול
אופן ההכנה
- חותכים את הבטטות לרצועות דקות, ואז משרים את הבטטות החתוכות בתוך קערה עם מים קרים שעה! ואז מסננים היטב ומייבשים.
- מתבלים במעט שמן זית, ומוסיפים מלח גרוס, פלפל שחור גרוס ועשבי תיבול, ומערבבים היטב היטב.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
- אפשר להחליף את התבלינים באחרים ולשחק עם מה שאוהבים.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
צ'יפס בטטה
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צ'יפס בטטה – אורטל עמאר

מה הכי מומלץ מהעשבי תיבול ?
היי מירב, אפשר מרווה/ טימין / רוזמרין קצוץ דק. אפשר גם ללכת על משהו יותר קלאסי כמו פטרוזיליה, אורגנו ושום. כל מה שאוהבים!
תודה על המתכונים הככ טעימים.
דבר אחד מאד חסר לי במרשמים. כיצס אופים. האם מכסים בנייר כסף או אופים בלי כיסוי.