עוגיות יו יו הכי מרשימות וטעימות שיש
רטובות וספוגות בסירופ מתקתק
כולם יודעים שאין יותר מפנק ומשגע ממגש זהוב ומבריק של עוגיות יו יו מושלמות שישאירו את כולם מכורים!
קבלו מתכון לעוגיות יו יו הכי מרשימות וטעימות שיש, רטובות וספוגות בסירופ מתקתק המקפיץ את הטעם ברמות, ומספק מרקם חלומי עם חווית אכילה מדהימה.
לא מעבירים אירוע משמח בלי לפנק את כולם בעוגיות מופלאות אלה, ולצפות בהם מתעלפים מהטעם בכל ביס מחדש!
מתכון באדיבות: ויויאן פרחי ביטון
ספר המתכונים של ויויאן פרחי ביטון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 4 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 5 כוסות קמח
לסירופ סוכר:
- 1 ק"ג סוכר
- 2 ½ כוסות מים
- מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה
- להכנת היו יו - בקערה שמים את הביצים עם כוס סוכר וטורפים במטרפה היטב.
- לאחר מכן מוסיפים כוס שמן וממשיכים לערבב היטב, ואז מוסיפים שקית סוכר וניל ושקית אבקת אפייה, ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את הקמח וללוש עם היד (אפשר גם במיקסר) עד לאיחוד הבצק. לאחר מכן מכסים במגבת ונותנים מנוחה של 20 דקות בערך.
- מקמחים משטח עבודה ומעבדים את הבצק על המשטח, מרדדים לא יותר מדי דק אבל לא יותר מדי עבה.
- קורצים עיגולים עם חור באמצעות קורצנים או משתמשים במה שרוצים.
- בסיר עם שמן עמוק רותח מטגנים את היו יו עד להזהבה בהירה.
- לאחר הטיגון טובלים ישר בסיר עם הסירופ, ומשאירים אותם בסירופ החם למשך 8-10 דקות שיספגו אותו היטב.
- להכנת הסירופ - מביאים את הסוכר ומים לרתיחה, ואז מוסיפים מיץ מלימון שלם, ומנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה. בודקים שהסירופ דביק.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מה חושבים על: עוגיות יו יו
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
נראה מעולה וגם מתכון מפורט
אהבתי וכנראה אכין לסוכות. חוץ מהשבקייה שתכננתי להכין וקינוחי כוסות 🙂
שמחים שאהבת רונית – תמיד תענוג לשמוע! את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יוצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/