פילו תפוחים מקורמלים עם אגוזים וצימוקים
מרקם חלומי עם מלית משגעת
תתכוננו לתענוג אמיתי לצד טונות של מחמאות עם מאפה התפוחים הכי מושחת ושווה שיש!
קבלו מתכון לרול פילו תפוחים מבצק רך ומתקתק עם מלית תפוחים מקורמלים משגעת המשודרגת בהמון אגוזים וצימוקים מפנקים.
מאפה תפוחים משגע שידהים את כולם בחווית טעמים עשירה במיוחד וישאיר את כולם מכורים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: לבשל ולאפות עם ליטל
ספר המתכונים של לבשל ולאפות עם ליטל
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 5 תפוחים גרנד סמית חתוכים לקוביות קטנות
- 50 גרם חמאה או מחמאה קוביות
- 1 מקל קינמון
- 3 כפות סוכר חום
- צימוקים ואגוזים שאוהבים
- 1 חבילה פילו
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
- בסיר שמים את התפוחים עם החמאה, מקל קינמון, 3 כפות סוכר, והצימוקים ואגוזים שאוהבים, ונותנים בישול עד שהתפוחים נראים מבריקים ומקורמלים.
- לוקחים את חבילת הפילו, ולוקחים כל פעם דף אחד כשהוא עם הצד הצר אלינו, ומכסים את השאר שלא יתייבש.
- מתיזים ספריי שמן בטעם חמאה.
- שמים במרכז הדף הקרוב אלינו מעט מתערובת התפוחים, ואז מקפלים משני הצדדים אל האמצע ומגלגלים מאיתנו והלאה.
- מסדרים בתבנית ומתיזים ספריי שמן בטעם חמאה, מפזרים אבקת סוכר עוד לפני האפייה מה שנותן צבע שחום יפה ועמוק.
- אופים ב-180 מעלות למשך כחצי שעה.
- מפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פילו תפוחים מקורמלים
אפשר לטגן במקום לאפות? אי אפשר כי זה לא יצליח. |
אפשר למלא בגבינה במקום תפוחים? אפשר אבל זה כבר מתכון אחר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
מעולה קצר הרבה תשבוחות
שמחים שאהבת יפה – תמיד תענוג לשמוע! את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/