מגולגלות תפוחים ודבש הכי מושלמות
חווית טעמים עשירה ומתוקה
המגולגלות הכי מתוקות שיש עם מגוון טעמים מושלם שירשימו כל אורח שתזמינו בראש השנה או סתם לקפה בסופ"ש!
קבלו מתכון למגולגלות תפוחים רכות ונמסות בפה עם מלית תפוחים עשירה במיוחד שמשדרגים במתיקות העדינה של דבש לקבלת חווית טעמים מענגת במיוחד.
עוגיות קלילות שכל בשלן יכול להכין בעיניים עצומות ולפנק את הסובבים בשולחן החג עם טעמים שאינם מהעולם הזה. ביס אחד ואתם ואורחיכם מכורים!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה של מעדנות (מופשר במקרר)
- 4 תפוחים
- 1 כף לימון טרי סחוט
- ½ כוס סוכר
- 1 שקת סוכר וניל
- ½ כפית קינמון
- 100 גרם אגוזי מלך גרוסים
- 3 כפות דבש
אופן ההכנה
- מקלפים את התפוחים ולגרר ולסחוט היטב.
- מוסיפים את הלימון טרי סחוט, סוכר, סוכר וניל, קינמון, ואגוזים ומערבבים היטב.
- פורסים את כל הבצק על השיש, ומורחים מתערובת התפוחים באופן שווה.
- מזלפים מעל 3 כפות דבש.
- מגלגלים לרולדה וחותכים לעובי הרצוי, ומניחים על נייר אפייה.
- מרססים עם ספריי שמן ומעל מפזרים סוכר בנדיבות.
- אופים בתנור שחומם על 180 מעלות עד להזהבה מלאה. חשוב לייבש כדי שישארו קרנצ'ים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מגולגלות תפוחים ודבש
האם אפשר להכין עם בצק פילו? פחות מתאים. אם את רוצה פילו אז פשוט תעשי כמו בלינצ'ס. |
חייב בצק חמאה? אפשר פילאס. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!