| | |

עוגות בחושות בקלי קלות

מרקם חלומי עם המון טעמים
בהשראת: אתי מדהלה
ציון 4.37 על ידי 36 דירוגים
עוגות בחושות

למה להכין פינוק מרשים וטעים אחד כאשר אפשר להכין שלושה באותה קלות ובלי שום עבודה נוספת?!

קבלו מתכון לעוגות בחושות מדהימות וטעימות ברמות שמכינים בקלי קלות ובמהירות מבלילה אחת ויחידה שחוסכת לכם המון עבודה.

בין אם תרצו להתענג על טעמי שוקולד מושחתים, ריבה מנחמת, או אפילו מייפל מפנק, המתכון הזהאף פעם לא תאכזב!

מתכון באדיבות: אתי מדהלה

ספר המתכונים של אתי מדהלה

 

עוגות בחושות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגות בחושות

עוגות בחושות בקלי קלות

מרקם חלומי עם המון טעמים
ציון 4.37 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי מדהלה

המצרכים

  • 4 כוסות קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • 1 ¼ כוסות שמן
  • 4 יחידות ביצים
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים ביחד עד לאיחוד.
  • מוזגים את הבלילה ל-3 תבניות באופן שווה, ואז בכל תבנית מוסיפים מה שאוהבים.
  • אפשר להוסיף ריבה באיזה טעמים שאוהבים, שוקולית, וגם מייפל.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגות בחושות


שאלות נפוצות: עוגות בחושות

מתי מוסיפים את הטעמים?
אחרי שמוזגים לתבנית מוסיפים מה שאוהבים.
אפשר בתבנית מרובעת אחת?
אפשר בהחלט.

מה אפשר במקום מיץ תפוזים?
אפשר שמנת צמחית.
את הביצים צריך להקציף?
בעוגה בחושה מערבבים הכל יחד אין הקצפה של ביצים. פשוט כל החומרים לערבב יחד.

מה חושבים על: עוגות בחושות

עוגות בחושות
שרונה מועלם: "עשיתי לפי המתכון 1 עם קוקוס 1 עם פירות יבשים ו1 עם שברי שוקולד מריר בציפוי שוקולד"
עוגות בחושות
נורית בר: "עשיתי אחת עם ריבת משמש וקוקוס, אחת עם אגוזי מלך וקינמון, ואחת לילדה עם שוקולית ופצפוצי שוקולד!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות בחושותמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגות בחושות בקלי קלות – אתי מדהלה

Similar Posts

96 Comments

  1. בעוגות עם נוזלים עלול להישבר הקצף
    השאלה שלי זה פעם ראשונה שאני מנסה בחושה בלי מיקסר
    איך כדאי לערבב את הבלילה באיזה אופן ומה השלבים
    תודה!

    1. היי שילת,
      אנחנו ממליצים לערבב בקערה אחת את כל הנוזלים (ביצים לקשקש בנפרד ואז להוסיף לקערה), ואז להתחיל להוסיף את היבשים, כאשר את הקמח כדאי לנפות.
      בהצלחה 🙂

  2. הייהכנתי. יצאו מעולות ונטרפו. אבל זה הספיק לי רק לשתי תבניות אינגליש קייק. לשתיהן הוספתי אגוזים ופיסטוקין
    באחת הכנסתי קוקוס ובשניה גזר מגורד
    תודה על עוד מתכון מנצח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?