בייגלה ירושלמי מושלם
במעטפת פריכה עם רכות מפתיעה
תמיד מתחשק לכם מאפה רך ומנחם שלא תצליחו להפסיק לזלול? אז הכי כדאי לכם להכין בייגל משגע זה!
קבלו מתכון לבייגלה ירושלמי מושלם בציפוי שומשום המקבל מעטפת פריכה ומטריפה עם רכות מפתיעה בפנים. והטעם? פשוט אין למה להשוות.
מגישים עם זעתר בצד וקערית שמן זית ומובטח לכם פינוק איכות שישאיר אותכם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: לבשל ולאפות עם ליטל
ספר המתכונים של לבשל ולאפות עם ליטל
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 6 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 3 כוסות מים חמימים
- ½ כוס שמן/נטורינה מומסת
- מים
- שומשום
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר עם וו לישה, שמים את הקמח, שמרים, וסוכר ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים מלח ומים ונלוש כשלוש דקות עד לאיחוד. מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש עד שנטמע בבצק.
- מכסים ומתפיחים את הבצק למשך שעה.
- מחלקים את הבצק ל-10 כדורים, וכל כדור עושים חור באמצע ומותחים עם האצבעות לשני הצדדים לצורת בייגלה. טובלים במים ושומשום.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: בייגלה ירושלמי
אחרי התבילה במים ישר אופים? אכן, מים שומשום ולתנור. |
אפשר עם קמח כוסמין מלא ועם שמן זית ? אפשר, אבל להתחיל בשתי כוסות מים ואם יש צורך להוסיף. |
מה חושבים על: בייגלה ירושלמי
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
האם יש להתפיח שוב לאחר שקורצים את הבצק ומעצבים לבייגלה או שמכניסים מיד לאפיה לאחר שיש לנו 10 בייגלאך?
היי!
לא, אין צורך.
בהצלחה 🙂