| | | |

עוגיות שוקולד פאדג' (10 דקות בתנור)

עוגיות שוקולד פאדג' מטריפות ונמסות בפה במראה סדוק מהפנט ופאדג' שוקולדי מגרה בטירוףףף.
בהשראת: מדלן אביב
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
עוגיות שוקולד

וואו, וואו, וואו, אנחנו כבר מקנאים בכם שממש עוד מעט תוכלו להתפנק עם עוגיות שוקולד פאדג' מהממות שיעשו לכם עונג שבת מתוק במיוחד.

עוגיות פאדג' שוקולד נמסות בפה שאין מילים לתאר כמה הן טעימות, ומצטיינות במראה סדוק מהפנט ופאדג' שוקולדי מגרה בטירוףףף. וכל הטוב הזה בהכנה קלה, ללא הפרדת ביצים ובאפייה של 10 דקות בלבד.

הבעיה היחידה עם עוגיות שוקולד פאדג' שקשה מאוד מאוד להפסיק לזלול מהן. הן נוטפות שוקולד עשיר, מפוצצות בעוד קוביות שוקולדיות להעמקת המתיקות והן עטופות בפריכות מטריפה מבחוץ ונימוחות נמסה מבפנים.

ספר המתכונים של מדלן אביב

עוגיות שוקולד
צילום: מדלן אביב

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שוקולד פאדג

  • הבעיה היחידה עם עוגיות שוקולד פאדג' שקשה מאוד מאוד להפסיק לזלול מהן
  • עוגיות פאדג' שוקולד מצטיינות במראה סדוק מהפנט ופאדג' שוקולדי מגרה בטירוףףף
  • הכנה קלה, ללא הפרדת ביצים ואפייה של 10 דקות בלבד – ויש לכם עונג שבת מתוק נוטף שוקולדיות נימוחה עשירה

שורה תחתונה: פורים בפתח? עוגיות שוקולד פאדג' יהיו מושלמות לכל משלוח מנות

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות פאדג שוקולד

עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד פאדג' (10 דקות בתנור)

עוגיות שוקולד פאדג' מטריפות ונמסות בפה במראה סדוק מהפנט ופאדג' שוקולדי מגרה בטירוףףף.
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 12 עוגיות גדולות
באדיבות: מדלן אביב

ציוד

כוס חד פעמית חמה

המצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
  • 2 ביצים L
  • ¾ כוס סוכר
  • כוס קמח (100 גרם (או קמח "כרגיל" ללא גלוטן))
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • ½ חבילת שוקולד לבן תוספת מעל העוגיות

אופן ההכנה

  • נמיס חמאה ושוקולד במיקרו יחד עד להמסה מוחלטת וקבלת קרם שוקולד אחיד.
  • נקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח ואוורירי במשך לפחות 3 דקות.
  • נוסיף בהדרגה את השוקולד המומס עם החמאה לתערובת הביצים ונערבב היטב עם לקקן ולא עם כף. בהתחלה נוסיף כף מהשוקולד ולאט לאט את כל התערובת. ננפה פנימה את הקמח ואבקת האפייה ונערבב רק עד לאיחוד.
  • נעביר לשק זילוף או בעזרת 2 כפות ונסדר בתבנית במרווחים גדולים. הכי נוח עם שק זילוף כי ניתן לשלוט על הצורה והגודל שרוצים. נפזר מעל העוגיות שוקולד לבן או כל תוספת אחרת שרוצים.
  • נאפה 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. גם אם העוגיות נראות לכם רכות, תוציאו. הן מתקשות בחוץ. לא לאפות מעבר ל-10 דקות בשום מקרה כי המרקם ייהרס.
  • כלל ברזל לא להכניס את העוגיות לפני שהתנור הגיע ל-190 מעלות. לחכות בסבלנות. האפייה מאוד קצרה ולכן קריטי שהעוגיות יקבלו את החום הנדרש מהרגע הראשון. ככה הן גם נסדקות בצורה יפה.
  • לתת לעוגיות להצטנן לגמרי לפני שטורפים את כל התבנית

הערות וטיפים

12 עוגיות גדולות או 25 קטנות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

 

עשית לי חשק ויצא קליל ומטורף!!!

Sivan Farchan

עוגיות שוקולד
צילום: סיוון פרחן

יצא מעולה!! הוספתי חלבון ..

Anat Yanay Goldenzone

עוגיות שוקולד
צילום: ענת ינאי

מהמם

Sapir Maudi Kitayevich

עוגיות שוקולד
צילום: ספיר מהודי

תודה על המתכון יצא מעולה

Nathlie Tsink

עוגיות שוקולד
צילום: נטלי צינק

 

עבד לי 🙂

Chen Dekel Poni

עוגיות שוקולד
צילום: חן דקל פוני

טעיםםם???

ליאת כהן

עוגיות שוקולד
צילום: ליאת כהן

 

שאלות נפוצות: מתכון לעוגיות שוקולד

מתאים לקוקולידה? נראה לי שכן
לא צריך להפריד ביצים? לא
צריך לעשות כדורים? כי איך העוגיות השתטחו ככה? לא כדורים. המסה לא מספיק חזקה כדי לעצב כדורים. צריך לזלף אותה ולייצר עיגולים. הם משתטחים קצת באפייה אבל לא משמעותית
אפייה רגילה או טורבו? קו תחתון קן עליון ללא טורבו
האם ניתן להקפיא? לא ניסיתי. מאמינה שאפשר
מרקם הקצף צריך להיות קרמי או ממש יציב כמו נשיקות? נשיקות עושים רק מחלבון אז זה לא יכול להיות אותו מרקם. זה צריך להיות מאוד סמיך ותפוח
אפשר במקום שוקולד לבן רגיל לשים שוקולד צ'יפס לבן? אפשר כל מה שרוצים. מניחים באמצע העוגייה ונותנים דחיפה קטנטנה
באיזו קומה לאפות בשביל 10 דקות? באמצע
אחרי האפייה להשאיר בתנור או ישר להוציא? להוציא
אפשר לעשות 100 גרם מריר ו-100 גרם שוקולד חלב? כן
אם יש לי קמח תופח אפשר במקום הקמח רגיל ואבקת האפייה? לא. צריך להקפיד פה על המינון של האבקת אפייה אז צריך בנפרד

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מדלן אביב
בשלנית חובבת ויועצת זוגית. מוזמנים לעקוב מדלן אביב – ייעוץ זוגי ואישי.

Similar Posts

8 Comments

    1. היי הדר,
      האם עצרת את ההקצפה אחרי 3 דקות או שהמשכת עוד ובכל זאת לא נוצר קצף?
      נשמח לתגובתך 🙂

4.72 from 7 votes (5 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements