| |

עוגת ביסקוויטים גבינה קלה

מרקם פריך וחלומי עם טעם מושחת
בהשראת: אורלי משיח
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגת ביסקוויטים

לפינוק קל וקליל שכולם יאהבו, שגם אפשר להכין בכלום זמן ואפס מאמץ, תמיד בוחרים בעוגת ביסקוויטים מושלמת זו!

קבלו מתכון לעוגת ביסקוויטים וגבינה קלה וקלילה שמכינים משכבות מענגות וטעימות של פתי בר פריכים בשני טעמים, המשדכים לקרם גבינה של שוקולד עשיר ושל וניל רך ואוורירי, ומסיימים בזיגוג גנאש שוקולד מושחת ביותר.

מכינים במהירות עוגה מופלאת, ונהנים מתענוג מושלם מלא במתיקות מהנה וממכרת עם טעם של עוד!

מתכון באדיבות: אורלי משיח

ספר המתכונים של אורלי משיח

 

עוגת ביסקוויטים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים גבינה קלה

מרקם פריך וחלומי עם טעם מושחת
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורלי משיח

המצרכים

  • 1 גביע גבינת שמנת טבעי
  • 1 גביע גבינת 9%
  • 3 שמנת מתוקה (750 מ"ל)
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 אינסטנט שוקולד בלגי
  • פתי בר שוקולד
  • פתי בר רגיל וניל
  • אבקת סוכר
  • 2 כוסות חלב
  • 2 שוקולד מריר
  • 1 כוס נס קפה חזק

אופן ההכנה

  • קודם מכינים את הנס קפה חזק ונותנים לו להתקרר.
  • מקציפים 1 שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר, כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל, ו-2 כפות גבינה מכל סוג. שמים בקערה בצד.
  • מקציפים 1 שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר, כוס חלב, אינסטנט פודינג שוקולד, ו-2 כפות גבינה מכל סוג.
  • מכינים קרם גנאש על ידי המסה במיקרו למשך 2 דקות את 2 חפיסות השוקולד מריר עם שמנת מתוקה. לאחר מכן מקררים
  • מתחילים לטבול ביסקוויטים בנס קפה ומסדרים בתבנית לתחתית, מתחילים בשכבת פתי בר רגילים (וניל) ומעל שמים שכבת קרם שוקולד, מעליו שמים עוד שכבה של פתי בר שוקולד ומעליהם שכבת קרם וניל. וכך מסדרים בשכבות עד שהכל ייגמר או לכמה שכבות שרוצים.
  • מורחים את הקרם גנאש למעלה ומקררים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements