עוגת אגוזים לפסח רכה וטעימה
בהכנה קלה וזריזה
אם גם אתם מחפשים עוגה חגיגית במיוחד וטעימה ברמות לכבוד הפסח הקרב, אז עוגה מדהימה ועשירה זו היא האחת בשבילכם!
קבלו מתכון לעוגת אגוזים לפסח שתמיד יוצאת רכה וטעימה בשילוב עדין של שוקולד מריר ואגוזים פריכים שמוסיפים קראנץ' בין כל ביס.
מכינים עוגה זו בקלי קלות וזריזות ומקבלים תענוג אמיתי מלא בטעמים עשירים. סו וראו איך העוגה תהפוך למלכת המטבח שלכם תוך כלום זמן!
מתכון באדיבות: זהבה אטיאס
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אינגליש קייק
המצרכים
- 2 ביצים L
- ½ כוס סוכר
- 1 כף שמן
- 1 כף מיץ לימון טרי
- ½ כוס קמח מצה
- ¼ כפית אבקת אפייה
- ¾ כוס אגוזים טחונים גס (או בוטנים)
- 50 גרם שוקולד מריר או חלב מגורר גס
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים שלמות עד לקבלת קצף קצת גמיש, ואז מוסיפים את הסוכר בזרם דק עד לקבלת קצף לבן ויציב.
- מנמיכים את המיקסר ומוסיפים את השמן ומיץ לימון. מכבים את המיקסר.
- בקערה נפרדת מערבבים את היבשים : קמח, אגוזים, ושוקולד. ואז מוסיפים אותם לתוך קערת ההקצפה בכמה פעמים, ומקפלים בתנועות עטיפה.
- לצקת לתבנית ולהכניס לאפייה על חום בינוני 175 מעלות למשך 30 דקות בערך.
- אחרי צינון אפשר לפדר מעט באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת אגוזים לפסח
ניתן להמיר את קמח המצות בקמח רגיל? כן בהחלט. |
אפשר להכניס להקפאה? כן, הכי כדאי טרי יומיים שלושה לפני פסח. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!