לקבלת פיתות ביתיות זהובות ומושלמות, כדאי לפעמים להשקיע כדי להבטיח פינוק אמיתי!
קבלו מתכון פיתה מושלמת שתמיד יוצאת רכה, טרייה, ותופחת תופחת ומסרבת לרדת! והטעם? פשוט רמה אחרת מכל הפיתות האחרות.
מכינים פיתות אלה בסיר גריל חשמלי מיוחד שתמיד שומר על תוצאות שיא השלמות שישאירו את כולם מכורים.
מתכון באדיבות: אהובה בן יוסף
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
סיר גריל חשמלי
המצרכים
- 1 קילו קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 3 כפות סוכר
- 3 כפות שמן
- 1 כף מלח
- 3 כוסות מים
אופן ההכנה
- ללוש את כל המרכיבים יחד היטב עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
- לאחר לישה, מתפיחים את הבצק למשך שעה.
- לאחר תפיחה, מחלקים את הבצק לכדורים, בערך 20 כדור, ואז נותנים להם מנוחה של 20 דקות.
- מרדדים לעיגולים ואז שוב נותנים מנוחה של חצי שעה בערך.
- לאחר מנוחה, שמים בסיר גריל על אש נמוכה עד שמוכן.
הערות וטיפים
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: מתכון פיתה
אפשר לשים סיר גריל על אש? כן, החלק העליון עם הספירלה מחובר לחשמל, החלק התחתון צריך להיות על הגז. |
איזה סיר זה? מאיפה משיגים? סיר גריל חשמלי, סיר לפיתות אפשר להשיג בשווקים. |
איך יוצאים כל כך יפות? מחכים בסבלנות ונותנים לפיתות את הזמן שלהן. |
צריך לחמם קודם את הסיר? כן קודם לשים בחשמל ולהדליק את האש, וכשזה מחומם שמים את הפיתות. |
אם רוצים חצי קילו? מחלקים הכל ב-2. |
מה חושבים על: מתכון פיתה
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מאפים ולחמיםמושלמים. אל תפספסו!