מתכון לבצק אוזני המן
מוצלחות, פריכות, ונימוחות
לכבוד חג פורים הקרב, לא מתפשרים ומפנקים את כולם עם עוגיות אוזני המן הכי מושלמות שיש המתקבלות מבצק ייחודי וטעים!
מתכון לבצק אוזני המן שתמיד מניב תוצאות מוצלחות, פריכות, ונימוחות, ומקבלות טעם נדיר במיוחד המשתלב עם המלית בצורה מופלאה.
פורים בדיוק מעבר לפינה, ואין סיכוי שמוותרים על עוגיות מיוחדות במינן אלה, טעימה אחד ומשאירים כאת כל המשפחה בפה פעור מהפתעה, ומלא בהמון עוגיות!
מתכון באדיבות: טובה ניסים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 4 כוסות קמח
- 250 חמאה רכה
- 4 כפות אבקת סוכר
- 1 אבקת אפיה
- ½ כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
- שמים בקערה את הקמח, חמאה, סוכר, ואבקת אפיה, ומערבבים עד שהחמאה נבלעה בקמח.
- אחרי זאות מוסיפים את מיץ התפוזים עד שמקבלים בצק רך ונעים. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך חצי שעה בערך.
- מקמחים משטח ומרדדים, עושים עיגולים וממלים במה שרוצים. לאחר מכן מהדקים לאוזן.
- אופים בחום של 170 מעלות למשך 20 דקות בערך
- מפזרים אבקת סוכר לאחר אפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: בצק אוזני המן
איך מכינים את הצורה ? קורצים משולשים, ושמים את המלית בפנים ומהדקים. בבקשה תמונה. |
אין צורך בביצים? אין צורך בביצים במתכון זה! |
אפשר מחמאה במקום החמאה? אפשר בהחלט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!